Rüyapark'a Restoran yapılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Rüyapark'a Restoran yapılıyor
Haberin Tarihi: 12.4.2016 16:05:00 - Okunma Sayısı:1482 defa okundu.

Rüya Park, Eğirdir'in soluklanma, turizme katkı, bölge ve çevredeki insanların dinlence ve tatilin keyfine varacaklar doğal yaşam parkı haline geliyor.

Rüyapark'a Restoran yapılıyor

 

Rüya Park, Eğirdir'in soluklanma, turizme katkı, bölge ve çevredeki insanların dinlence ve tatilin keyfine varacaklar doğal yaşam parkı haline geliyor.

 

            Isparta’nın Eğirdir ilçesinde, Belediye rekreasyon alanı içerisinde bulunan Rüya Park, gün geçtikçe gelişmeye ve güzelleşmeye devam ediyor. Eğirdir Belediyesi tarafından Rüya Park'a günü birlik gelen misafirlerin yeme içme ihtiyaçlarını giderebilmeleri için restoran yapıyor.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Rüya Park, Eğirdir'in soluklanma, turizme katkı, bölge ve çevredeki insanların dinlence ve tatilin keyfine varacakları doğal yaşam parkı haline geliyor. Zaman içinde tespit ettiğimiz eksikliklerin bir kısmını gidermek için çalışıyoruz. Bütün eksiklikleri yapmak mümkün değil. Ancak günübirlik turizmcilerin, tatilcilerin, bölgedeki öğrencilerin gün içindeki ihtiyaçlarını temin edebilecekleri tesisler yapıyoruz. 20 yıl oldu lokanta temeli atmıştık. Bugün yarın derken son bahara geldi. Şimdi kaba inşaatı bitti. İnce işçiliği kaldı. 19 Mayıs'a bitirmeyi planlıyoruz. Belediye olarak tesisi biz çalıştırmayacağız. İhaleye verip müstecire bizim istediğimiz şartlarda çalıştırmasını isteyeceğiz. Rüya Park hatta Eğirdir Park, (Eğirdir bütünüyle bir park) bütün park ve bahçeler için bahar ayında çalışmalarımız olacak. Zamanı gelince nöbetleşe herkes işini yapıyor. Sonbaharda diktiğimiz bitkiler şimdi açtı, yine zamanla en küçük bulduğumuz toprağı yeşillendireceğiz. Bu kışı ağaçlandırmayla geçirdik. Gölün kenarındaki bütün alanlar da muhtelif peyzaj bitkileri ve çiçek ağaçlarıyla süslendi, eksik kalırsa da tamamlayacağız" dedi.
 

            Eğirdir'in her yıl olduğu gibi bu yıl da il merkezi dahil olmak üzere bölgedeki en güzel ve en çok park bahçe ve süs bitkileri bulunan yerleşim yeri olarak görülüyor.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap