CHP MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR ASKER UĞURLADI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR ASKER UĞURLADI...
Haberin Tarihi: 18.4.2016 10:47:00 - Okunma Sayısı:3273 defa okundu.

CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR ve CHP Eğirdir İlçe Teşkilatından oluşan heyet, 16 Mart 2016 Cumartesi günü, Eğirdir'in köylerinde ziyaretlerde bulundu.

CHP MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR ASKER UĞURLADI…

 

CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR VE CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI,  VATAN AŞKIYLA GÖREVE KOŞAN MEHMETÇİKLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADI

CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR ve CHP Eğirdir İlçe Teşkilatından oluşan heyet, 16 Mart 2016 Cumartesi günü, Eğirdir’in köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu Eğirdir’e gelen CHP Milletvekili İrfan Bakır ve danışmanı Yalım Halıcı’ya CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Kaş, CHP Eğirdir eski İlçe Başkanı Fatih Akalın, CHP Eğirdir İlçe Teşkilatından, Hüseyin Genç, Haydar Yazan, CHP Eğirdir İl Delegesi Mustafa Uludağ eşlik etti.
 

İlk ziyaret yeri Bağıllı köyünde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin değişik birliklerine acemi er eğitimlerini yapmak üzere gidecek, Mehmetçiklerimizi uğurlamak üzere, güzel bir adet haline gelen asker yemeğine katılan CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır ve beraberindekiler, Mehmetçiklerimize hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Milletvekili Bakır, tüm asker ve polisler için yapılan duaya eşlik ederek, şu dönemde ailelerin evlatları için kaygı duyduğu bu ortamın bir an önce sonlandırılması için CHP olarak her türlü gayreti gösterdiklerini köylülerimizle paylaştı.

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, bu arada Bağıllı köyümüzün sorunları ile yakından ilgilenerek bu sorunların çözümü için gerekli girişimleri yapacağı sözünü verdi.

CHP heyeti daha sonra Pazarköy’ü ziyaret etti. Köylülerimizle sohbet eden heyet, daha önce Belde belediyesi olan Pazarköy gibi söndürülen belediyelerimize yeniden işlerlik kazandırılması için CHP olarak yeniden bir çalışma başlattıklarını belirttiler.

Köy ziyaretleri kapsamında daha sonra Balkırı Köyümüzü de ziyaret eden CHP heyeti, burada da elma üreticileri ile görüştüler. Isparta Milletvekili İrfan Bakır, elma üreticilerimizin sorunlarını Mecliste sık sık dile getirdiğini belirtti. Rusya ile yaşanan kriz sonrası tonlarca meyvenin depolarda kaldığı ve ayrıca bir de depo ücretlerinin üreticiye ek maliyet olarak yansıyacağı üreticilerimiz tarafından dile getirildi.

Eğirdir İlçe merkezinde de kısa bir esnaf ziyareti de yapan Milletvekili İrfan Bakır’a vatandaşlarımızca, sevgi ve yoğun ilgi gösterildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap