Mustafa Akgül Hoca Eğirdir'den seslendi:

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mustafa Akgül Hoca Eğirdir'den seslendi:
Haberin Tarihi: 29.4.2016 17:33:00 - Okunma Sayısı:1729 defa okundu.

"Sevgi, Saygı, Sadakat ve Sabır Ailenin Temel Taşları..."

Mustafa Akgül Hoca Eğirdir’den seslendi:

“Sevgi, Saygı, Sadakat ve Sabır Ailenin Temel Taşları…”

 

            Eğirdir Müftülüğü’nün organizasyonlarıyla Eğirdir’de “Mutlu Aile, Huzurlu Yuva” isimli konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan TRT İstanbul programcısı, İstanbul Başvaizi Mustafa Akgül hoca, eşleri Sevgi, Saygı, Sadakat ve Sabır’a yöneltti.

            Eğirdir Müftülüğü tarafından düzenlenen “Mutlu Aile, Huzurlu Yuva” isimli konferans, 28 Nisan 2016 Perşembe akşamı Kervansaray düğün ve toplantı salonunda gerçekleşti. Konferansa vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

            Müftü Sacit Ekerim’in konuşmalarının ardından TRT İstanbul programcısı, İstanbul Başvaizi Mustafa Akgül hoca “Mutlu Aile, Huzurlu Yuva” isimli konferansını verdi.

            Akgül, “Mutlu aile olma yolunun eşler arasında karşılıklı sevgi ve saygıdan geçtiğini ifade etti. Akgül, konuşmasında: “…Çok değil 1 ay eşinize ‘Sultanım’ diye hitap edin. Göreceksiniz ki çok şey değişecek. Birbirinizle eşitlik yarışına girmeyin. Bazen görmezden gelmek en güzelidir. Mutlu olmak mı istersiniz, yoksa haklı mı olmak istersiniz…” diyerek eşler arasındaki diyaloğun önemli bir olgu olduğunu söyledi.

            Konuşmaların ardından Eğirdir Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırlamış olduğu tablo Mustafa Akgül’e, Eğirdir Milli Eğitim Şube Müdürü Nejdet Savaş tarafından takdim edildi.
 

            Eğirdir HEM’in Tabloları Sergilendi

            Eğirdir Müftülüğü tarafından düzenlenen ‘Mutlu Aile, Huzurlu Yuva’ konferansında Eğirdir Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca yaptığı hat, ebru ve tezhip çalışmalarının bir kısmı da sergilendi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap