BAŞKAN ŞENGÖL'ÜN ÇABALARI MUTLU SONA ULAŞTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAŞKAN ŞENGÖL'ÜN ÇABALARI MUTLU SONA ULAŞTI
Haberin Tarihi: 3.5.2016 17:01:00 - Okunma Sayısı:1760 defa okundu.

Eğirdir'e Bir Meslek Yüksek Okulu Binası Daha Kazandırılıyor

BAŞKAN ŞENGÖL’ÜN ÇABALARI MUTLU SONA ULAŞTI

 

Eğirdir’e Bir Meslek Yüksek Okulu Binası Daha Kazandırılıyor

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün her fırsatta dile getirdiği "idealim Eğirdir'e Butik Üniversite kurmak" sözünü yerine getirmek için harekete geçti.

            Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan ve Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur, Kanal 32 Televizyonu Genel Müdürü Fatih Kurt ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek, Eğirdir'e yapılması planlanan Meslek Yüksek Okulu binası projesini görüştüler.

            Eğirdir'in eğitimi için canla başla çalışmaya ve taşın altına gövdesini koymaya hazır olduğunu belirten Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Belediye olarak, Eğirdir'de yapılması düşünülen MYO binası için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.   Her türlü desteği sağlayacağımızın teminatını veriyorum" dedi.

            Tip proje teklif edilen ve Eğirdir'de Köprübaşı Mevkiindeki Turizm Otelcilik Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun bulunduğu alanın yakınında yapılması düşünülen yeni binanın kargas inşaatı Eğirdir Belediyesi tarafından yapılacak. Başkan Şengöl, "Binanın karkas inşaatını Belediye olarak biz yapacağız. Bunun da sözünü buradan veriyoruz. Yeter ki Eğirdir'imize okul binası yapılsın, yeni bölümler açılsın, yeni öğrenciler gelsin ve öğrenci sayısı artsın" açıklamasında bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap