Hızırbey Camiinde Kandil Bereketi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hızırbey Camiinde Kandil Bereketi...
Haberin Tarihi: 23.5.2016 11:23:00 - Okunma Sayısı:1404 defa okundu.

21 Mayıs 2016 Cumartesi akşamı idrak ettiğimiz Berat Kandili dolayısıyla, Eğirdir İlçe Müftülüğünce Hızırbey Camiinde Kandil programı düzenlendi.

Hızırbey Camiinde Kandil Bereketi…

21 Mayıs 2016 Cumartesi akşamı idrak ettiğimiz Berat Kandili dolayısıyla, Eğirdir İlçe Müftülüğünce Hızırbey Camiinde Kandil programı düzenlendi.  

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği programda dualar edildi, tesbih namazı kılındı.

Berat Kandili Hızır Bey Camisi'nde lahuti bir atmosferde halkımızla beraber idrak edildi. Camide düzenlenen Kur'an ziyafeti halkımızı mest etti. Yatsı namazı sonrası halkımıza kandil simidi ve çay ikram edildi, akabinde tesbih namazı kılındı. Ülkemizin birlik ve beraberliği için dualar edildi şehitlerimiz yad edildi yapılan program nedeniyle diğer kandillere kıyasla Hızırbey Cami cemaatinin bir kaç katına çıktığı görüldü.

Yapılan Kuran ziyafeti programında, Isparta İl Müftülüğüne bağlı Mekke Kur'an kursundan Kur'an yarışmaları birinciliği olan hafızlar ve hafızlık hocaları görev aldılar. Ali Saratlı tarafından okunan kasidenin akabinde ilçe müftüsü Sacid Ekerim vaaz verdi.

Namaz, Mehmet Emin Ersöz tarafından kıldırıldı.  Akabinde kandil duası edildi. Bir müddet arayı müteakiben Eğirdir Müftülüğü personeli Abdussamed Üstün tarafından tesbih namazı kıldırıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap