"Aile ve İnsan Yetiştirme Süreci" Konferansına Yoğun İlgi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Aile ve İnsan Yetiştirme Süreci" Konferansına Yoğun İlgi...
Haberin Tarihi: 24.5.2016 17:01:00 - Okunma Sayısı:1560 defa okundu.

Manisa Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin'in konuşmacı olduğu konferansa vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

            “Aile ve İnsan Yetiştirme Süreci” Konferansına Yoğun İlgi…

 

Manisa Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin’in konuşmacı olduğu konferansa vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

            Eğirdir Müftülüğünün organizasyonlarıyla bugün saat 10.30’da Kervansaray düğün ve toplantı salonunda “Aile ve İnsan Yetiştirme Süreci” konulu bir konferans düzenlendi.
 

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayan programda, Eğirdir Müftülüğünde görevli Ali Saratlı Kur’an-ı Kerim tilavetini okudu.

            Eğirdir Müftüsü Sacit Ekerim, yaptığı konuşmada özetle: “…İnsanlığın son sığınağı olan aileyi korumak, kollamak, muhafaza etmek, hayırlı nesillerin yetişmesini sağlamak için, elimizle, dilimizle, duamızla, gayret etmek hepimiz  için çok önemli. Aileyi korumak adına aileyi kurmayı anlamak adına güzel nesiller yetiştirecek mutlu huzurlu bir ortam oluşturmak için bu konferansa geldik. Allah bütün ailelere huzur versin. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

            Eğirdir Müftülüğünün organizasyonlarıyla ilçemize davet edilen Manisa Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin, “Aile ve İnsan Yetiştirme Süreci” isimli konferansını gerçekleştirdi.

            Konferansın ardından,  Bayanlara Özel olarak Kur’an Kursları Mezuniyet Programı gerçekleştirildi.

Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap