Elektrik Kesintisi Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Elektrik Kesintisi Yapılacak
Haberin Tarihi: 1.6.2016 09:50:00 - Okunma Sayısı:1629 defa okundu.

3 Haziran 2016 Cuma günü 13:00 ile 15:00 saatleri arasında Eğirdir Merkeze bağlı Sanayi Mahallesi ile Ersavaş ve Saraçoğlu Soğuk Hava Depoları ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Elektrik Kesintisi Yapılacak

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılacak.

Köklü Tarım Nak. Pet. Ürün. Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Köprübaşı mevkiinde bulunan soğuk hava deposunun hat kontrolleri için, enerji kesintisi talep edilmesi üzerine, 3 Haziran 2016 Cuma günü 13:00 ile 15:00 saatleri arasında Eğirdir TR-11 (Elmalık) KÖK’ TR-12 (Bağkur evleri) çıkışlarında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir Merkeze bağlı Sanayi Mahallesi ile Ersavaş ve Saraçoğlu Soğuk Hava Depoları ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap