Okulların yılsonu durağı RÜYAPARK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Okulların yılsonu durağı RÜYAPARK
Haberin Tarihi: 2.6.2016 16:51:00 - Okunma Sayısı:1665 defa okundu.

Eğirdir RÜYA PARK öğrencilerin vazgeçilmezi oldu

Okulların yılsonu durağı RÜYAPARK

Eğirdir RÜYA PARK öğrencilerin vazgeçilmezi oldu

 

            Eğirdir'deki okullar başta olmak üzere Isparta ve çevresindeki bir çok ilk, orta ve lise dengi okullar yıl sonu piknik ve gezi organizasyonlarında rotayı Eğirdir'e çevirdi.

 

           Eğirdir Belediyesi tarafından yapılan ve çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığı RÜYA PARK’a, çocuklar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. RÜYA PARK’ın son olarak konukları Süleyman Demirel İlkokulu 4a ve 4b sınıfı öğrencileri oldu.

           

            Doyasıya keyifli bir gün geçiren öğrenciler, çeşitli hayvanları yakında görüp tanıma fırsatı bulurken, oyun alanlarında keyiflerince eğlendiler, yeşil sahalarda top oynadılar, bol bol fotoğraf çekindiler.

          

            Süleyman Demirel İlkokulu 4a ve 4b sınıfı öğretmenleri, “4 sınıflar olarak geldiğimiz piknikte çok memnun kaldık. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e ilçeye böyle bir park yaptığı için çok teşekkür ediyoruz. Burada olmaktan dolayı öğrencilerimiz çok memnun ve çok mutlular” dediler.

 

 

            Öğrenciler ise, RÜYAPARK'ı çok sevdiklerini, hayvanları yakından görüp onları besleme fırsatı bulduklarını dile getirerek, "yeşil sahalarda top oynadık, çeşitli oyuncaklara bindik, saklambaç oynadık ve yemek yedik. Herşey çok güzeldi. Harika bir gün geçirdik. Bizi buraya getiren öğretmenlerimize, böyle bir park yapan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e ve bizi burada misafir eden herkese çok teşekkür ediyoruz" diyerek duygularını dile getirdiler.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap