EĞİRDİR İLK 4 AYDA NÜFUSU KADAR MİSAFİR AĞIRLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR İLK 4 AYDA NÜFUSU KADAR MİSAFİR AĞIRLADI
Haberin Tarihi: 2.6.2016 16:54:00 - Okunma Sayısı:1498 defa okundu.

Eğirdir'i her platformda tanıtan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Belediyenin tüm imkanlarını bu konuda seferber ediyor.

 

EĞİRDİR İLK 4 AYDA NÜFUSU KADAR MİSAFİR AĞIRLADI

2016 YILI İLK 4 AYINDA EĞİRDİR BELEDİYESİ 2 BİN 55 GÜNÜBİRLİK ZİYARETÇİ AĞIRLARKEN,  İLÇEYE KONAKLAMALI GELEN TOPLAM  ZİYARETÇİ SAYISI 17 BİN 96 KİŞİ

 

            Eğirdir'i her platformda tanıtan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Belediyenin tüm imkanlarını bu konuda seferber ediyor. Bu kapsamda 2016 yılı ilk 4 ayında Eğirdir Belediyesi yurt içi ve yurt dışından gelen toplamda 2 bin 55 Günübirlik misafiri Eğirdir'de ağırlarken, 10 Bin tanıtım broşürü dağıtıp, 4 fuara katılırken 2 Ulusal ve uluslararası düzeydeki festivalde tanıtım standı açtı.  Eğirdir Belediyesi'nin bu hizmetlerinin dışında günübirlik gelen misafirlerine de ücretsiz otobüs temini sağladı. 

 

            Eğirdir Belediyesi bu 4 ay içerisinde Ulusal ve Uluslararası bir çok fuarda ve organizasyona da sponsorluk yapmasının yanı sıra, basın bürosu tarafından yapılan reklam ve görsel paylaşımlarda sosyal medyada rekorlara koşuyor. Facebook, İnstagram, ve Twitter gibi sosyal ağlarda Eğirdir hastag'ı (#Eğirdir) ile 1 Milyon 20 bin gönderi paylaşımı yapılması sağlandı. Ayrıca, yerel ve bölgesel gazete dergi, televizyon ve radyoların dışında, ulusal ve uluslararası yayın yapan gazete dergi ve televizyonlarda Eğirdir'in görselleri ve tanıtım materyalleri yayımlanması sağlandı.

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl konu ilgili yaptığı açıklamada "  Eğirdir bildiğiniz gibi coğrafya, tarih, açık hava fuarı şeklinde butik bir şehir. Bizim derdimiz Eğirdir'i bilmeyenlere Eğirdir'i tanıtmak. Bu tanıtım faaliyetleri kapsamında spor başta olmak üzere bir çok alanda tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Bir çok ilin yapamadığını 17 bin nüfuslu bu güzel kentte yapmaya çalışıyoruz. Her fuara, etkinliğe destek verip kültürel faaliyetleri Eğirdir'e getiriyoruz. En son edindiğimiz bilgilere göre Eğirdir'e son 4 ay içerisinde  17 bine yakın konaklamalı misafirimiz gelmiş.  Bizim Belediye olarak ağırladığımız günübirlik misafir sayımız ise 2 bin kişinin üzerinde. Bundan iyisi Eğirdir Elması diyoruz biz buna.  Bu manzara bizleri gururlandırıldı.  Eğirdir'imizi memnun etti. Eğirdir, Allah'ın elinin boş kaldığı zamanda özene bezene imar edilmiş butik bir şehir.  Herkesi bu muhteşem kent Eğirdir'e bekliyoruz. Bizlere Eğirdir'in tanıtımına yer veren gazete, dergi ve televizyon çalışanlarına, basın mensuplarına ve bu konuda yoğun çaba sarf ederek bu başarıya ulaşmamızda büyük pay sahibi Basın Bürosu çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

            Belediyenin tanıtım çalışmalarına son olarak A Haber reklam görüntüsü eklendi. Ülkenin çeşitli tarihi ve kültürel şehirlerine reklam arasında yer veren A Haber Televizyon kanalı, Eğirdir Triatlonu'nun havadan drone çekimlerine yer vererek Eğirdir'in tanıtımına katkıda bulunulmuş oldu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap