Vali Özkan Eğirdir'e Veda Etti...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Vali Özkan Eğirdir'e Veda Etti...
Haberin Tarihi: 6.6.2016 16:26:00 - Okunma Sayısı:1755 defa okundu.

Son Valiler kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, veda ziyaretlerine başladı.

Vali Özkan Eğirdir’e Veda Etti…

 

            Son Valiler kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliği görevine atanan Isparta Valisi Vahdettin Özkan, veda ziyaretlerine başladı.

            Önümüzdeki hafta Isparta’daki görevine veda edecek olan Vali Özkan; Sütçüler, Aksu, Yenişarbademli, Şarkikaraağaç, Yalvaç, Gelendost ziyaretlerinin ardından saat 14.00’de Eğirdir’e geldi.

                                   

            Eğirdir’de Kaymakam Abdullah Akdaş, Cumhuriyet Savcısı Buket Bulak, Hakim Arife Güven, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Daire Amirleri ve vatandaşlarımız tarafından karşılanan Vali Özkan, daha sonra kaymakamlık makamına çıktı. Üç yıldır birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Vahdettin Özkan, Eğirdir’deki kamu görevlileriyle tek tek vedalaştı. Özkan; “…Sizlerle çok güzel çalışmalarımız oldu.  Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Özkan aracına biniyorken helallik isteyerek, Eğirdir’den ayrıldı.

            Vali Vahdettin Özkan, Eğirdir’den sonra Atabey, Uluborlu, Senirkent, Gönen ve  Keçiborlu ilçelerini de ziyaret etti.

            2013 yılında Şırnak’tan Isparta’ya atanan Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Valiliği görevine atandı. Isparta’da görev yaptığı süre boyunca, özellikle kırsal kalkınmaya önem veren Vali Vahdettin Özkan’ın tayini Isparta bölgesinde üzüntüyle karşılandı.

            Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş valiliğine atanırken, Isparta’nın yeni valisi Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’ın da bayramdan önce görevine başlayacağı öğrenildi.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap