CHP'den Kınama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP'den Kınama
Haberin Tarihi: 11.6.2016 10:48:00 - Okunma Sayısı:3587 defa okundu.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaş, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yapılan mermili saldırıyı kınadı

CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaş, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yapılan mermili saldırıyı kınadı

İstanbul Vezneciler'deki bombalı saldırıda şehit olan polislerin cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 'mermili' saldırıya tepkiler sürüyor. 

Vezneciler’deki bombalı saldırıda şehit olan polis memurlarından Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cenaze namazı sonrası boş mermi kovanı atılmasına tepki gösteren ve cenaze namazını provoke edenleri kınayan CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Kaş, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na,  şehitlerimizin aziz naaşları önünde, alçakça yapılan tehditkâr saldırıyı kınıyoruz.” Dedi.


CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaş’ın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:

“İstanbul Vezneciler’de kahpece yapılan saldırıda şehit olan polislerimizin, cenaze töreninde; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na,  şehitlerimizin aziz naaşları önünde, alçakça yapılan tehditkâr saldırıyı kınıyoruz.

Saldırı, Başbakan ve Bakanların önünde, güya güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde alınmış olduğu bir ortamda, mafyavari bir yöntemle gerçekleştirilmiştir. Bu aynı zamanda aziz şehitlerimizin naaşlarına da yapılan bir saygısızlık değil çok büyük bir alçaklıktır. 

Şimdi, bu ülkenin vatandaşları şunu sorgulamalıdır; Bu ülkenin Ana Muhalefet Partisi Liderine,  en yüksek güvenlik önleminin alındığı bir ortamda saldırı olabiliyorsa biz normal vatandaşlar kendimizi nasıl güvende hissedeceğiz.”


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap