CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI GAZİLER DERNEĞİ EĞİRDİR ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI GAZİLER DERNEĞİ EĞİRDİR ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 20.6.2016 14:17:00 - Okunma Sayısı:1615 defa okundu.

CHP Eğirdir ilçe teşkilatı, Gaziler Derneği Eğirdir Şube Başkanı Gazi Hüseyin Koçarslan'nı ziyaret etti.

CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI GAZİLER DERNEĞİ EĞİRDİR ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Eğirdir ilçe teşkilatı, Gaziler Derneği Eğirdir Şube Başkanı Gazi Hüseyin Koçarslan’nı ziyaret etti.

Babalar günü münasebetiyle tüm gazilerimiz nezdinde Gazi Hüseyin KOÇARSLAN’ın babalar gününü de kutlayan CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, İlçe Teşkilatı adına saygı ve minnet duygularını iletti.

Gaziler Derneği Eğirdir Şubemizin aynı zamanda, Eğirdir’imizin bir tarih müzesi gibi olduğunu da dile getiren CHP ilçe Başkanı, bu kutsallık kokan şubemizi herkesin ziyaret ederek görmesi gerektiğini söyledi. Buranın, Şube başkanımız Hüseyin KOÇARSLAN’ın kişisel emek ve gayretiyle çok güzel bir minyatür Eğirdir Tarih Müzesi haline geldiğini belirterek, geçmişte burada yaşayan insanlarımız, ülkemiz için savaşmış, kan ve can vermişler. Bu gün onların torunları olarak ta bizlere düşen; ülkemiz için neler yapmışlar, bugünlere nasıl gelmişiz bilmek, öğrenmek ve bu değerlere bugün sahip çıkmaktır.

Gaziler derneği Eğirdir Şube Başkanına teşekkür ederek, ayrılan CHP Eğirdir İlçe Teşkilatı, Şubemizin, daha müsait ve ilçemize yakışır bir yerde ikamet etmeyi hakkettiğini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap