CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİT BABALARINI YALNIZ BIRAKMADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİT BABALARINI YALNIZ BIRAKMADI
Haberin Tarihi: 20.6.2016 14:23:00 - Okunma Sayısı:1546 defa okundu.

CHP Eğirdir ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kollarından oluşan bir heyetle 19 Haziran 2016 Pazar günü köylerimizdeki şehit babalarını ziyaret ederek, hem Babalar Günü'nü kutladı hem de hal ve hatırlarını sordu.

CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİT BABALARINI YALNIZ BIRAKMADI

 

CHP Eğirdir ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kollarından oluşan bir heyetle 19 Haziran 2016 Pazar günü köylerimizdeki şehit babalarını ziyaret ederek, hem Babalar Günü’nü kutladı hem de hal ve hatırlarını sordu.

CHP Eğirdir İlçe Teşkilatı olarak özellikle şehit ve gazi ailelerini her fırsatta ziyaret ederek, onları yalnız bırakmadıklarını söyleyen CHP Eğirdir ilçe Başkanı Mehmet KAŞ, “bugün bizler evlerimizde biraz huzur içinde yaşayabiliyorsak, şehit ve gazilerimize her zaman minnet ve şükran duymalı, şehit yakınlarımıza ve gazilerimize gereken saygı ve değeri göstermeliyiz” dedi. Devletimizin mevcut imkanlar dahilinde maddi manevi katkıyı yaptığını belirten CHP İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, “biz de vatandaşlar olarak şehit yakınlarımıza ve gazilerimize her zaman ayrı bir saygı ve sevgiyle sahip çıkmalıyız” dedi.
 

Bu arada ziyaret edilen köylerde köylü vatandaşlarla da sohbet eden, CHP Eğirdir İlçe heyeti, CHP’li üyeleriyle de bir araya gelerek köyün sorunları ve üyelerin kişisel sorunları ile ilgili bilgi almayı ihmal etmedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap