Eğirdir Belediyesine 2 Yeni İş Makinesi Daha Alındı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesine 2 Yeni İş Makinesi Daha Alındı
Haberin Tarihi: 1.7.2016 12:54:00 - Okunma Sayısı:1650 defa okundu.

Şengöl " Makineler İşler, Eğirdirli Övünür"

Eğirdir Belediyesine 2 Yeni İş Makinesi Daha Alındı

Şengöl " Makineler İşler, Eğirdirli Övünür"

 

Eğirdir Belediyesi, iş makinesi ağını genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde büyük ve küçük ekskavatör iş makinesi alan Eğirdir Belediyesi, şimdi de Telehandler teleskopik yükleyici ve Komatsu greyder'i iş makinesi ağına dahil etti.

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından Telehandler teleskopik yükleyici ve Komatsu greyder alınarak iş makinesi ağını büyüttü. Eğirdir Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalarda kullanılacak iş makineleri belediye önünde halka tanıtıldı.  

 

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Eskiyen araçlar yenileriyle değişiyor, masrafına vereceğimiz parayı yenisine ödüyoruz. Makineler işler, Eğirdirli övünür. Önceki günlerde büyük boy ve mini ekskavatör iş makinemizi almıştık. Şimdi de ilçemizde olabilecek kar ve diğer işlerde kullanılmak üzere bir adet greyder ve Telehandler yükleyiciyi Eğirdirimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize ve belediyemize hayırlı olsun" dedi.

 

            Eğirdir Belediyesine alınan teleskopik yükleyici alınan firmanın satış sorumlusu Cemal Gülmez " İthal olarak Türkiye'ye getirdiğimiz bir makine. Tarım ve İnşaat sektöründe de kullanılabiliyor. 4 Tona kadar malzemeyi kaldırabilme özelliğine sahip bir makine ve 18 metreye kadar uzayabilen mekanizması ile  yangın, eşya taşıma dışında yüksek katlı inşaatlara malzeme taşıma gibi işlerde kullanıyor" dedi.

 

            Komatsu Greyder firma sorumlusu Gülmez; " Komatsu Greyder, şanzıman bayılma-önleyici bir fonksiyona sahiptir, sarsıntısız çalışır, yakıttan tam anlamıyla tasarruf sağlar, kendi sınıfının en rahat ve geniş kabinine sahiptir.  Muhteşem görüş açısıyla da istenmeyen kazadan koruyucu özelliklere sahiptir. Eğirdir Belediyesine hayırlı olsun inşallah hayırlı hizmetlerde kullanılır" dedi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap