BÜYÜK BAŞARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BÜYÜK BAŞARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU
Haberin Tarihi: 14.9.2013 10:35:00 - Okunma Sayısı:2057 defa okundu.

Büyük Başarı Dershaneleri'nin her öğretim yılı başında geleneksel olarak düzenlediği eğitim ve istişare toplantısı, Büyük Başarı Dershaneleri şubelerinin yönetim ve öğretim kadrosunun değerli üyeleri ile 07.09.2013 Cumartesi günü ERTUĞRULBEY şubesinde gerçekleşti.

BÜYÜK BAŞARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

 

            Büyük Başarı Dershaneleri’nin her öğretim yılı başında geleneksel olarak düzenlediği eğitim ve istişare toplantısı, Büyük Başarı Dershaneleri şubelerinin yönetim ve öğretim kadrosunun değerli üyeleri ile 07.09.2013 Cumartesi günü ERTUĞRULBEY şubesinde gerçekleşti.

            Toplantıya Büyük Başarı Dershaneleri Kurucusu İsmail AKÇİL, Genel Müdür İbrahim NEMLİ, Şube Müdürleri, Müdür yardımcıları, Rehber öğretmenler ve tüm eğitim öğretim kadrosu katıldı. Toplantının sabahki oturumunda sene başı eğitim istişare toplantısı yapılırken öğretmenevinde yenilen öğle yemeğinin ardından saat 19.00’a kadar zümre başkanları eşliğinde tüm branşların zümreleri yapıldı.

            Toplantıda BÜYÜK BAŞARI Dershaneleri Kurucusu İsmail AKÇİL, yeni eğitim yılı öncesi Büyük Başarı Dershaneleri’nin kuruluş ve çalışma felsefesinin önemine dikkat çekerek, Büyük Başarı ailesinin her bir ferdinin sahiplenme duygusuyla işine bağlı olması gerektiğini ifade etti. Ayrıca “15 Ekim 2003’de kaybettiğimiz KURUCUMUZ Ertuğrul Akçil’e de ALLAH’tan rahmet dilerim. Rahmetli kurucumuzdan devraldığımız bayrağı Allah’ın izni ve çalışanlarımızın üstün gayretleriyle 27 yıldır gönderde dalgalandırmanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi. Geçen bu çeyrek asırlık sürede eğitim kadrosuna da ileride ülkemize önemli yerlerde hizmet edecek bireyler emanet edildiğini söyleyen AKÇİL’in, yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize ve Büyük Başarı Ailesine hayırlı olması ve tüm öğrencilere başarılar getirmesi dilekleriyle sözü GENEL MÜDÜR İbrahim NEMLİ’ye bıraktı.

            Genel Müdür NEMLİ ise öğretmenlik mesleğinin önemi ve çeşitli pedagojik davranışların ortak tavra dönüştürülmesi gerektiğine vurgu yaparak “gelecekte ülkemiz hakkında şikayet istemiyorsak bu biz öğretmenlerin yetiştireceği nesillerin vatan, millet ve mukaddesat gibi temel değerlerimizin genç beyinlere nakşedilmesi ile mümkün olacaktır” dedi. Genel Müdür konuşmasının devamında müfredat programları, yayınlar, yeni eğitim döneminde planlanan sosyal ve eğitim çalışmaları, idari ve yeni yıl hedefleri konusundaki beklentilerini ifade ederek akademik işleyiş konusunda bilgiler verdi.

            Yemekten sonra saat 14.00 – 19.00 arasında yapılan oturumda ise tüm derslerin zümre toplantıları yapılarak akademik plan ve programlar hazırlandı onaya sunuldu.

            2013-2014 Eğitim öğretim yılının 14 Eylül Cumartesi günü başlayıp 1 Haziran 2014 tarihinde sona ereceği bilgisi verildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap