Eğirdir?de Namaz Sonraları Camilerimizde Dualar Okunuyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir?de Namaz Sonraları Camilerimizde Dualar Okunuyor...
Haberin Tarihi: 21.7.2016 09:25:00 - Okunma Sayısı:1327 defa okundu.

15 Mayıs 2016 Cuma gecesi yaşanan darbe girişimine tepkiler tüm yurtta devam ediyor. Camilerden sela ve ezanların okunmasıyla birlikte dualar ediliyor.

Eğirdir’de Namaz Sonraları Camilerimizde Dualar Okunuyor...

 

            15 Mayıs 2016 Cuma gecesi yaşanan darbe girişimine tepkiler tüm yurtta devam ediyor. Camilerden sela ve ezanların okunmasıyla birlikte dualar ediliyor.

            Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de demokrasi nöbetleri sürüyor. Aynı zamanda Camilerimizden ezan ve sela okunmaya devam ediyor. Camilere katılan vatandaşlarımız namazlarından sonra demokrasi şehitlerine dua ediyorlar. Eğirdir Müftülüğü de 15 Temmuz’dan itibaren bütün camilerde dua eylemi başlattı.

            Her namazdan sonra “Yarabbi İslam ve Müslümanlara yardim eyle. Devletimizi vatanımızı ve milletimizi payidareyle. Hain terör örgütlerinin tuzaklarından milletimizi ve güvenlik güçlerimizi muhafaza eyle. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyen içte ve dışta tüm yapılanmaların şerrinden ümmet-i Muhammedi koru. Şehitlerimize rahmet eyle vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimize acil şifalarını nasip eyle” duası okunuyor.

            Önceki akşam Kale Meydanında yatsı namazının ardından düzenlenen Mevlid-i Şerif’e de çok sayıda hemşehrimiz katıldı. Eğirdir Müftülüğü görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şerif’ten sonra dualar edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap