Klasik Müzik Festivali Açılış Konseri Cumartesi günü Kilisede

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Klasik Müzik Festivali Açılış Konseri Cumartesi günü Kilisede
Haberin Tarihi: 22.7.2016 16:34:00 - Okunma Sayısı:1602 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Klasik Müzik Festivali Açılış Konseri Cumartesi günü saat 19.00'da Ayastefanos Kilisesinde yapılacak.

Klasik Müzik Festivali Açılış Konseri Cumartesi günü Kilisede

 

          

 

            Eğirdir Klasik Müzik Festivali etkinlikleri kapsamında Eğirdir’de öğrencilere ücretsiz olarak verilen piyano, keman ve flüt, orf, drama gibi kurslar düzenlenirken, kursiyerler her hafta cumartesi günü saat 19.00'da Ayastefanos Kilisesi'nde konserler verecekler.

 

            Klasik müzik festivali kapsamında konserler her cumartesi saat 19.00'da Ayastefanos kilisesinde dinleyici ile buluşacak. Ücretsiz olarak verilecek Konserlere bütün halkımızın davetli olduğu belirten Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Ağaç yaşken eğilir. Çocuklarımıza küçük yaşta sanatı müziği aşılayarak daha güzel bir yaşam sürmeleri için çalışıyoruz. Hafta içi her gün verilen kurslarda eğitim alan çocuklarımız, hafta sonu da kilisede konserlerini verecekler. Yapılan işin boşa gitmediğini göstermiş olacaklar. Bütün halkımızı ücretsiz olarak verilecek konserlerimize bekliyoruz" dedi. 


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap