EĞİRDİR DEMOKRASİ NÖBETİNDE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR DEMOKRASİ NÖBETİNDE
Haberin Tarihi: 22.7.2016 16:42:00 - Okunma Sayısı:1842 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi, halkı tüm gün boyunca yaptığı anonslarla demokrasi nöbetine davet etti.

EĞİRDİR DEMOKRASİ NÖBETİNDE


 

            Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi, halkı tüm gün boyunca yaptığı anonslarla demokrasi nöbetine davet etti. Eğirdir halkı yapılan çağrılara büyük ilgi göstererek akşam saatlerinden itibaren Eğirdir Belediyesi önünde toplandı.

           


            Topluluğa Türk bayrakları dağıtan  Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, o an gelen bir ihbar üzerine olası bir olaya karşı Eğirdir Belediyesi makine parkında bulunan tüm araçların İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önüne sevk edilmesini sağladı.

            Eğirdir Belediyesine ait iş makineleri dün akşam saatlerinde mülki amirden gelen istek üzerine Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde sabaha kadar nöbet tutarken, Başkan Şengöl Demokrasi nöbetine gelen halka Çorba, Meyve suyu ve Kek ikramında bulundu.


            Ayrıca Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, Şarkikarağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Ak Parti Eğirdir İl Genel Meclis üyeleri, Ak parti İlçe başkanı Veli Gök ile birlikte siyasi parti ve görüş gözetmeksizin birlik beraberlik mesajları verdiler.

           

            Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş ise " Büyük devletleri büyük milletler kurar, büyüklük kemiyet ile değil keyfiyetle olur. Milletimiz büyüklüğünü bir kez daha gösterip cesaret ve sadakati ile devletine ve demokrasisine sahip çıkmıştır. İnşallah geleceğin büyük Türkiye sinin ayak sesleri duyulmaya başlanmıştır. Bu millete efendilik etmeye çalışanlar bilsinler ki efendilikleri dahi milletin sayesindedir. Allahın bizlere yüklediği vazife de bu milletin refahı ve mutluluğu için daha çok çalışmaktır. Bu vazifeyi veren Allah'a şükürler olsun. Demokrasimize hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz "dedi.   


 

            15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren demokrasiye sahip çıkan Şengöl, Ülkemizin darbelerden çok büyük zarar gördüğünü, her darbe sonrası ülkemizin 5 yıl, 10 yıl geriye gittiğini ifade ederek o dönemlerde yaşanan büyük acıların tekrar yaşanmaması için tüm halkımızla birlikte demokrasiye sahip çıktıklarını ve sahip çıkacaklarını ifade etti.


 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap