Ziraat Bankası Eski Yerine Taşındı?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ziraat Bankası Eski Yerine Taşındı?
Haberin Tarihi: 2.8.2016 11:28:00 - Okunma Sayısı:2642 defa okundu.

Ziraat Bankası Eğirdir Şubesi tadilat sonrası eski yerine taşındı.

Ziraat Bankası Eski Yerine Taşındı…

 

            Ziraat Bankası Eğirdir Şubesi tadilat sonrası eski yerine taşındı.

            15 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçici olarak Eğirdir Belediyesi toplantı salonu (Vergi Dairesi üzeri)’nde hizmetlerini sürdüren Ziraat Bankası Eğirdir Şubesi yenilenen yüzüyle kendi mülkü olan eski hizmet binasına taşındı.

            Ziraat Bankası Eğirdir Şubesinin iç-dış tadilatı sona erdi. Şube, A’dan Z’ye son sistem teknolojiyle dizayn edilerek hizmete açıldı. 3,5 ay süren tadilat sonunda Ziraat Bankası muhteşem görünümüyle müşterilerine hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

            Lojman Bankaya Dahil Edildi…

            Önceki yıllarda 2 katla hizmetlerini sürdüren Ziraat Bankası Eğirdir Şubesi, atıl durumda olan banka lojmanını tadilat sonrası bankaya dahil ederek, daha ferah ve kullanılabilir  bir ortamda çalışmalarını yapıyorlar.

           

            Ziraat Bankası Eğirdir Şubesinin zemin katında Operasyonel işlemler, 1’nci katında Girişimci Krediler, 2’nci katında ise Bireysel Krediler işlemleri yapılıyor.

            ATM’ler de Yeni Yerinde…

            Tadilat süresince Eğirdir Liman Otopark yanına kurulan bankamatikler (ATM) yeni yüzüyle eski yerine tekrar alındı. Vatandaşlarımız işlemlerini buradan yapabilecekler.

            Tadilatın ardından yeni dizayn ve modern görünümüyle vatandaşlarımızın hizmetine kazandıran  gülen yüzleriyle müşterilerini ağırlayan Ziraat Bankası Eğirdir Şubesi Müdürü Erkan Akgün ve personelini kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. 

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap