Eğirdir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 4.8.2016 16:20:00 - Okunma Sayısı:1403 defa okundu.

Eğirdir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayına ait Meclis toplantısı 02 Ağustos 2016 Salı günü saat 16.00'da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğirdir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

            Eğirdir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayına ait Meclis toplantısı 02 Ağustos 2016 Salı günü saat 16.00'da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

                Hemşehrilerimizinde katılımı ile gerçekleşen Meclis Toplantısı’na; Belediye Başkanı Ömer Şengöl başkanlığında Demokrat Parti Belediye Meclis Üyeleri: Selahattin Tamgül, Hasan Bilal Taran, Mehmet Cengiz Kılınç,  Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri: Erhan Savran, Ahmet Hamdi Takır, Mehmet Eray Uslu, Müslahattin Yaman, Ahmet Bulucu.  MHP Belediye Meclisi Üyeleri: Şükrü Savaş, Ramazan Kurt ve Mustafa Günay yanı sıra Mali Hizmetler Müdürü Hidayet Kaytanloğlu, Yazı İşleri Müdür Vekili Ümit Metin , Fen İşleri Müdür Vekili Gülay Uysal katıldı.

          Yoklama ve saygı duruşundan sonra meclise havale edilen ve gündeme alınması teklif edilen maddeler görüşüldü. İller Bankasından yeni araç alımı için Başkan Şengöl'e yetki verilmesi gündeme geldi. Başkan Şengöl, "Daha önceden Sirkeci projesinde kullanılmak üzere İller Bankası'ndan araç alımı için para istemiştik. Ancak biz bu parayı kullanmadan kendi imkanlarımızla araçları aldık. Malzeme alımı ve diğer ihtiyaçlar için meclisten yetki isteniyor." dedi. Meclis üyeleri gündem maddesini oy birliği ile kabul ederek Başkan Şengöl'e yetki verdi.

          Yenimahalle'deki otobüs durağının altında bulunan işyerinin üstüne konut yapılması maddesi gündeme geldi. 4 kat olması istenen bina için imar değişikliği görüşüldü. Komisyona havale edilen madde, sonrasında meclis 15 dakika ara verildi. Komisyon o sırada yaptığı toplantı sonrasında meclise herhangi bir mahsuru yok raporu verince konu Müslahattin Yaman'ın çekimser oyu vermesinin ardından oy çokluğu ile kabul edilmiş oldu. 

          Belediye Şirketine 1 milyon verilmesi maddesi de meclis üyelerince oy birliği ile kabul edilirken, Meclis Toplantısı 6 Eylül 2016 Salı günü saat 21.00'de toplanmak üzere sona erdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap