Klasik Müzik Festivali kapanış konserine Ünlü sanatçılar katılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Klasik Müzik Festivali kapanış konserine Ünlü sanatçılar katılacak
Haberin Tarihi: 11.8.2016 15:25:00 - Okunma Sayısı:3508 defa okundu.

Klasik Müzik Festivali kapsamında düzenlenecek Kapanış Konserini kaçırmayın. Ücretsiz olarak halka açık düzenlenecek konsere bütün halkın davetli olduğu bildirildi. Kapanış konserinde ünlü sanatçılar sahne alarak unutulmaz dakikalar yaşatacaklar.

Klasik Müzik Festivali kapanış konserine Ünlü sanatçılar katılacak

 

           

 

            İsviçre'den gelen Mathieu Chardet ve Ayser Vançin ile Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasında yer alan Nevzat Kalender sahne alacaklar.

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Klasik Müzik Festivali kapsamında her hafta düzenlenen konserler kapanış konseri ile sona eriyor. Kapanış Konseri Cumartesi günü saat 19.00'da Ayastefanos Kilisesinde yapılacak.

 


            Eğirdir Klasik Müzik Festivali etkinlikleri kapsamında Eğirdir’de öğrencilere ücretsiz olarak verilen piyano, keman ve flüt, orf, drama gibi kurslar düzenlenirken, bir ay boyunca kursiyerler aldıkları eğitimin neticesini cumartesi günü saat 19.00'da Ayastefanos Kilisesi'nde gerçekleşecek kapanış konserinde  gösterecekler. Usta sanatçıların da sahne alacağı konsere kalabalık dinleyici kitlesinin katılması bekleşiyor. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap