CHP 93. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP 93. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
Haberin Tarihi: 10.9.2016 09:50:00 - Okunma Sayısı:3509 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir ilçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisinin 93 üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.

CHP 93. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

            Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir  ilçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisinin 93 üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.

            CHP Eğirdir  İlçe Başkanı Mehmet KAŞ: “...Bu kuruluş yıl dönümümüzde insanlarımızı, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz” dedi.

            Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir  ilçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisinin 93’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.

            CHP Eğirdir İlçe Örgütü, 9 Eylül  2016 Cuma günü Atatürk anıtına çelenk koyarak, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunda bulunmuş, parti içinde görev almış ve ona gönül vermiş tüm ebediyete intikal etmiş büyüklerimizin anısına saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşımızı okudu.

            İstiklal marşının okunmasının ardından CHP'li üye Cireli İbrahim Çelik kuruluş yıl dönümü anısına yazmış olduğu şiiri okudu.

            Törende konuşma yapan CHP Eğirdir  İlçe Başkanı Mehmet KAŞ şunları söyledi;

            “Değerli büyüklerim, çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, Cumhuriyetin onurlu insanları, bugün Partimizin 93 üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.

            Bugün sadece Cumhuriyet rejimi değil, ülkemizin, geleceği ve birlik beraberliğimiz de tehdit altındadır. Ülkemiz bugün olduğu gibi, kurulduğu günden, bugüne kadar, hem içerde, hem de dışarıda, birden fazla sorunla baş başa bırakılmamıştı. Bu durum, ülkemizin çok kötü yönetildiğinin bir göstergesi değilmidir?

            Ülkenin başına her türlü belayı sarıp, kandırıldık demek, hata etmişiz Allah bizi affetsin demek, onlarca şehidin, binlerce suçsuz yere perişan edilmiş öğrenci, asker, polis, öğretmen, işçi, memur insanların vebalini öder mi?

            Tüm ülkeyi, bu kaos ortamından, iç ve dış savaş tehlikesinden uzaklaştıracak, yeniden insanlarımızın barış ve huzur ortamında yaşamasına imkan sağlayacak olan parti CUMHURİYET HALK PARTİSİ’dir. Bu kuruluş yıl dönümümüzde insanlarımızı, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Ülkesini, vatanını seven tüm insanlarımıza, gençlerimize de bir kez daha, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATATÜRK’ün Gençliğe Hitabesini özümseyerek okumalarını ve ülkemizin sorunlarına ve geleceğine karşı daha duyarlı olmalarını tavsiye ediyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap