PTT Eğirdir Şubesi Kuruluşunun 176?ncı Yılını Eğirdir?de Sessiz Sedasız Kutladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,PTT Eğirdir Şubesi Kuruluşunun 176?ncı Yılını Eğirdir?de Sessiz Sedasız Kutladı
Haberin Tarihi: 24.10.2016 17:45:00 - Okunma Sayısı:1589 defa okundu.

Cumhuriyet tarihinin en önemli kuruluşlarından bir tanesi olan Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) 176. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

PTT Eğirdir Şubesi Kuruluşunun 176’ncı Yılını Eğirdir’de Sessiz Sedasız Kutladı

 

            Cumhuriyet tarihinin en önemli kuruluşlarından bir tanesi olan Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) 176. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

            PTT  Eğirdir Şubesi kuruluşunun 176’ncı yıldönümünü, Eğirdir’de sessiz sedasız bir şekilde kutladı.


            PTT’nin 176. Yılı dolayısıyla PTT Eğirdir Şube Müdür V. Galip Yavuz ve personeli Hamit Korkmaz bugün saat 10.00’da Atatürk Anıtına çelenk sundular. Saat 11:45’de Kaymakam Abdullah Akdaş’ı ziyaret ettiler.


            PTT Eğirdir Şube Müdür V. Galip Yavuz, Kaymakam Akdaş’a PTT’nin çalışmaları hakkında bilgi verirken, “Bizim için bütün müşterilerimiz çok kıymetlidir” dedi.

            Akdaş: “PTT Farkındalık Yaratmalı…”

            PTT’nin 176. yılı dolayısıyla bir açıklama yapan Kaymakam Abdullah Akdaş: “Posta  Teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıldönümü kutlu olsun. PTT’nin tarihsel süreç içerisinde bakıldığı zaman dünyadaki hemen hemen en önemli kurumlardan bir tanesi olmuştur. Askeri teşkilatın yanında yer almıştır. Ama teknoloji ilerledikçe, haberleşme imkanlarının çoğalması ve teknolojiyle birlikte dijital haberleşme hususları ortaya çıkmasından dolayı, görünürde Posta Teşkilatlarının Posta ve Telgraf kısımları yükü biraz hafifletti ve önemini kaybetmiş gibi gözüküyor. Bu konuda bu teşkilatımızın kendisini yenilemesi gerekiyor. Özellikle kişisel teknolojiyi son derece iyi kullanıp, vatandaşın haberleşme imkanlarının bir kısmını yapamadığı, bireysel olarak yapması imkanı olmadığı yerde devletin teşkilatının devreye girmesini düşünüyorum. İlçemizde de arkadaşlarımız bu işleri 11 kişiyle yürütüyorlar. En iyi yolunu, yöntemini araştırarak, bilgilendirerek, farkındalık yaratarak bu hizmeti yapacaklarına inanıyorum” dedi.

            Kaymakam Abdullah Akdaş, sözlerinin sonunda PTT’nin 176’ncı kuruluşunu yeniden kutlayarak, PTT Eğirdir Şube Müdür V. Galip Yavuz’a ve personeli Hamit Korkmaz’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

            Önceki yıllarda daha aktif ve güzel bir organizasyonla kutladığımız PTT’nin kuruluş yıldönümlerini, gelecek yıllarda da aynı şekilde kutlamayı dileriz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap