SDÜ Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu Eğirdir'de

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu Eğirdir'de
Haberin Tarihi: 26.10.2016 14:44:00 - Okunma Sayısı:1454 defa okundu.

Her hafta bir öğrenci topluluğunun ziyaret ettiği Eğirdir, geçtiğimiz günlerde Süleyman Demirel Üniversitesi Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu öğrencilerini ağırladı.

SDÜ Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu Eğirdir'de

            SDÜ öğrenci toplulukları Eğirdir gezileri düzenlemeye devam ediyor. Her hafta bir öğrenci topluluğunun ziyaret ettiği Eğirdir, geçtiğimiz günlerde Süleyman Demirel Üniversitesi Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu öğrencilerini ağırladı.

            SDÜ Fizyoterapi ve Engelsiz Yaşam Topluluğu öğrencileri Eğirdir'de unutamayacakları bir gün yaşadılar. Sabah kahvaltısını Eğirdir Belediyesi'ne ait Rüyapark'ta yapan yaklaşık 85 öğrenci, rekreasyon alanı içerisinde bulunan hayvanları, bitkileri ve doğal güzellikleri yakında görme imkanı buldular. Eğirdir Akpınar Seyir Tepesine çıkan öğrenciler, doyumsuz Eğirdir manzarasını izleyip bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler. Ayrıca Eğirdir Yelişada ve Can Ada'yı gezen öğrenciler gölde tekne ile tur attılar.

            Güzel bir gün geçiren öğrenciler, Eğirdir'e hayran kaldıklarını belirterek yine Eğirdir'e gelmek için kendilerine zaman ayıracaklarını dile getirdiler. Öğrenciler Eğirdir Belediyesi'ne desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etiler. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap