CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI EĞİTİMDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI EĞİTİMDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Haberin Tarihi: 20.12.2016 10:14:00 - Okunma Sayısı:3829 defa okundu.

CHP’li Parti üyelerini, bilinçlendirmek ve eğitmek amacıyla hazırlanan, Bilinçlendirme ve Sandık Örgütlenmesi Eğitimi, CHP Eğirdir İlçe Merkezinde verildi.

CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI EĞİTİMDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

               CHP’li Parti üyelerini, bilinçlendirmek ve eğitmek amacıyla hazırlanan, Bilinçlendirme ve Sandık Örgütlenmesi Eğitimi, CHP Eğirdir İlçe Merkezinde verildi.

               CHP’li Parti üyelerini, bilinçlendirmek ve eğitmek amacıyla hazırlanan, Bilinçlendirme ve Sandık Örgütlenmesi Eğitimi, CHP Eğirdir İlçe Merkezinde verildi. Bu eğitim, Bülent Ecevit Parti Okulu Eğitmenleri tarafından, öncelikle, CHP Eğirdir İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine verildi.

               Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ’’CHP Isparta İl ve Merkez İlçe Teşkilatlarından  sonra, ilçe teşkilatlarımız  arasında bu eğitimi ilk defa biz gerçekleştirdik. Seçime üç aya kala değil her zaman çalışmamız lazım. Bu eğitimleri tüm üyelerimize vereceğiz.” dedi. Bu eğitimleri verebilmek için, Parti Okulunda ilçemizden, üç eğitmenin, üç ayrı aşamada, eğitim aldığını belirten CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, “bundan sonra, toplum içinde, iletişim becerisi yüksek, önyargıları olmayan, fikir ve inançlara saygılı, topluma yön verebilen Cumhuriyet Halk Partili bir kitle yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

               “Sadece Atatürk İlke ve devrimlerine bağlıyız, izindeyiz demekle sözde Atatürk’ü savunmakla Atatürkçü olunamaz” ifadelerini kullanan CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ,  ülkemiz değerleri ve sorunları söz konusu olduğunda, daha cesur ve mücadeleci olacaklarını belirtti. Sadece yanlışları gören, eleştiren değil çözüm de üretebilen, çalışan, mücadele eden, çalışkan ve aktif bir anlayışla, ülkemiz için, Eğirdir için çalışacak bir ekip olacaklarını belirtti.

               Kaş, CHP Eğirdir İlçe Merkezinde, hem partili üyelere hem de onların eş ve çocuklarına yönelik çeşitli kurslar verileceğini, bunun için altyapı ve eğitici imkânlarının olduğunu söyledi. Zaman içinde, açılacak ücretsiz kurslarla ilgili, kayıt duyurusu yapılacağını söyleyen, CHP İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, parti yönetiminin ve milletvekillerinin gerek TBMM’de, gerekse CHP Genel Merkezinde yapmış olduğu çalışmaları isteyen tüm üyelere haftalık toplantılarda duyuracaklarını belirterek amaçlarının “medya imkanlarının tamamen iktidara yönelik olarak, çalışması sebebiyle CHP’nin çalışmıyor gibi gösterilmesini engellemek ve çalışmalarını üyelerine duyurmak olduğunu” söyledi.        

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap