VALİ GÜNAYDIN?DAN TAKIMLARIMIZA MALZEME DESTEĞİ SÖZÜ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VALİ GÜNAYDIN?DAN TAKIMLARIMIZA MALZEME DESTEĞİ SÖZÜ...
Haberin Tarihi: 3.1.2017 17:54:00 - Okunma Sayısı:1352 defa okundu.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 2017 yılında Isparta ili nezdinde tüm spor kulüplerine forma ve malzeme desteğinde bulunacaklarının müjdesini de verdi.

VALİ GÜNAYDIN’DAN TAKIMLARIMIZA MALZEME DESTEĞİ SÖZÜ...

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 2017 yılında Isparta ili nezdinde tüm spor kulüplerine forma ve malzeme desteğinde bulunacaklarının müjdesini de verdi.

                Isparta Polisevi’nde bugün saat 09.00’da bir basın toplantısı düzenleyerek 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılı çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 2017 yılında Isparta ili nezdinde tüm spor klüplerine forma ve malzeme desteğinde bulunacaklarının müjdesini de verdi.

                Sorumuz üzerine söz konusu desteklerin Eğirdir’deki spor kulüplerine de yapılacağını anlatan Valimiz Şehmus Günaydın, İlçemizde faaliyetlerini sürdüren Eğirdirspor futbol takımının, Eğirdirspor Basketbol takımının, Elmaspor Voleybol takımının ve Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübünün yöneticilerinin ihtiyaç listelerini en kısa zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yanısıra Isparta İl Özel İdaresi’ne ulaştırmalarını istedi.

                Eğirdir Stadının mevsim şartları nedeniyle maçlar için pek uygun olmayacağını belirten Valimiz, büyük ihtimalle 15 Ocak 2017 Pazar günkü Eğirdirspor-Şuhut Hisar spor karşılaşmasının ve daha sonraki karşılaşmaların Isparta stadında oynanacağını belirterek, Isparta halkının Eğirdirspor’a da desteklerini vereceğini dile getirdi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap