IGC Başkanı Şevket Karahan?dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IGC Başkanı Şevket Karahan?dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 10.1.2017 10:05:00 - Okunma Sayısı:1289 defa okundu.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Karahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

IGC Başkanı Şevket Karahan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

               Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Karahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında teröre karşı milli birlik ve beraberlik vurgusu yapan Karahan, ‘Hain örgütler asla Türk milletine diz çöktüremeyecektir’ dedi.

               Gazeteciler sorunlarının da biran evvel çözülmesini isteyen Başkan; “Yasal düzenlemeler yapılmadan 10 Ocak’lar asla bayram olmayacaktır” dedi.

               Ülke genelinde olduğu gibi Ispartalı basın mensupları da buruk bir güne (sözde bayrama) daha giriyor. Ülkede artan terör olayları, maddi ve manevi sorunlar, özlük haklarının verilmemesi gibi problemlerden dolayı belki de en büyük sıkıntıyı basın mensupları yaşıyor. 

               10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan: “ En zor şartlarda görevini yapan meslektaşlarımın bu anlamlı gününü kutluyorum. Her geçen gün artan terör olayları, basın mensuplarının yaşadığı ekonomik sıkıntılar herkesi büyük bir çıkmaza doğru götürüyor. El birliği ile bu sorunları aşacağımızdan şüphem yok. Ekonomik sıkıntıdan daha büyük bir sorun var, o da terör olayları.  Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz, yıldıramaz. Dünya’nın bazı sözde güçleri, Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıkmaması için bütün kozlarını ortaya koyuyorlar. Ama şunu atlıyorlar Türk milleti canı pahasına vatanına ve devletine sahip çıkar. İnşallah tez zamanda bu terör olaylarından kurtuluruz ve toplumsal sorunların çözümüne odaklanırız” dedi.

ONURLA VE ALIN TERİYLE ÇALIŞIYORUZ

               Gazetecilerin sorunlarına ilişkin konuşan IGC Başkanı Şevket Karahan; “Meslektaşlarımız onurla, alın terleriyle çalışıp kamu hizmeti yaparken, hiç akla ve mantığa gelmeyecek zorluklarla karşılaşıyorlar. Emeklerinin hakkını alamadıkları gibi ayak oyunlarıyla karşı karşıya kalıyor. Basın çalışanlarının iş ve sosyal güvencelerinin sağlam bir teminat altına alınması, yasal düzenlemelerin derhal yapılması gerekiyor. Bu düzenlemeler yapılmadan 10 Ocak’lar bugün olduğu gibi her zaman ve her zeminde asla ve asla bayram olmayacaktır. Başta Ispartalı meslektaşlarım olmak üzere, vatanına, milletine ve devletine bağlı tüm medya çalışanların özel günlerini kutlarım” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap