EMITT SONA ERDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EMITT SONA ERDİ
Haberin Tarihi: 1.2.2017 16:25:00 - Okunma Sayısı:1247 defa okundu.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Isparta ve Burdur illerinin ortak katılım sağladığı fuarda, Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eğirdir Belediye Başkanlığı, Yalvaç Belediye Başkanlığı, Keçiborlu Belediye Başkanlığı, Güneykent Belediye Başkanlığı ve Gülbirlik Genel Müdürlüğü ve Barida Hotels, Sirene Davras Hotel ve İsperia(Davraz) Otel ilimizi temsil etti.

 

EMITT SONA ERDİ

Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve önemli turizm fuarı olan EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında, 70 bin2 ve 12 salonda gerçekleştirildi. Fuarda 80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluş, dünyanın dört bir yanından tatil destinasyonları ile TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi-Beylikdüzü / İstanbul’da yer aldı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yollarının kurumsal sponsorluğunda, düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla açıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI, Birleşmiş Milletler Turizm Örgütü Genel Sekreteri Taleb Rifai, Avrupa Otel Restoran ve Kafeler Birliği Başkanı Susanne Kraus- Winkler, Alman Seyahat Birliği Başkanı Norbert Feibig, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kurdele keserek fuarın açılışını gerçekleştirdi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Isparta ve Burdur illerinin ortak katılım sağladığı fuarda, Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eğirdir Belediye Başkanlığı, Yalvaç Belediye Başkanlığı,  Keçiborlu Belediye Başkanlığı,  Güneykent Belediye Başkanlığı ve Gülbirlik Genel Müdürlüğü ve Barida Hotels, Sirene Davras Hotel ve İsperia(Davraz) Otel ilimizi temsil etti. 

Isparta standını Vali Şehmus GÜNAYDIN eşliğinde;  Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI, Isparta Milletvekili Sait YÜCE, Burdur Milletvekili Reşat PETEK, Düzce Valisi Zülküf DAĞLI, Kırklareli Vali Yardımcısı Tahir DEMİR, SHOW TV, İstanbul'da Ispartalıların kurmuş oldukları Dernekler ve Ispartalı hemşerilerimiz ziyaret etti.

"Türkiye’nin Gül Bahçesi"ne  “Türkiye’nin Meyve Bahçesi” sıfatını da ekleyen Isparta, Davraz Kayak Merkezi, Yalvaç Pisidia Antiokheia Antik Kenti, Sütçüler Adada Antik Kenti, Yazılı Kanyon, Kızıldağ Milli Parkı, Eğirdir Gölü, Kovada Gölü, Gölcük Gölü, Pınargözü Mağarası, Aksu Zindan Mağarası, Gülü ve lavantasıyla turizm için bir cazibe merkezi olabileceğinin işaretlerini verdi.

Fuar süresince turizm sektörü içinde bulunan tur operatörleri, seyahat acenteleri, doğa sporları dernekleri, kayak sporu ile uğraşan işletmeler ile TV, dergi ve gazetelerin turizm-gezi sayfalarının sorumluları ile Isparta’nın potansiyeli, Isparta’nın değerlerinin turlar ile pazarlanması vb. konularda bilgilendirmeler ve yıl içinde Isparta’da bazı program ve çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap