Eğirdir Belediyesi Anfaş Food Product Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı'nda

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi Anfaş Food Product Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı'nda
Haberin Tarihi: 15.2.2017 12:38:00 - Okunma Sayısı:1420 defa okundu.

Gıda sektörünün kalbi Antalya Expo Center’da atıyor.

Eğirdir Belediyesi Anfaş Food Product Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı'nda


Gıda sektörünün kalbi Antalya Expo Center’da atıyor.

Anfaş Food Product Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı 24. kez kapılarını açtı.

15-18 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen fuarda Eğirdir Belediyesi de stand açtı. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl "Anfaş Gıda fuarındaki yerimizi aldık, ziyaretçilerimiz gelmeye başladı. Bu fuar aynı zamanda Cittaslow Şehri olarak katıldığımız ilk fuar olarak bizim için ayrı bir öneme sahip. Antalya'daki tüm hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz." dedi.

Türk gıda firmaları ile birlikte uluslararası katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini sergilediği Türkiye’nin en büyük uluslararası gıda ve içecek fuarı olan Anfaş Food Product geçen yıl 2.500 markanın katılımı ile gerçekleştirildi. Fuar katılımcılarını 46 ülkeden 691’i yabancı olan toplamda 31.362 profesyonel ziyaretçi ile buluşturdu.

Fuar, Türk gıda sektörünü ulusal ve uluslararası alıcılarıyla buluşturmak, yeni ticari bağlantılar kurmak, işbirliği ve bayilik fırsatlarını değerlendirerek firmaların gelişimine ivme kazandırmak, yeni müşterilerle tanışıp yeni fırsatlar yakalamak, özel oluşturulmuş bir platformda firma imaj ve prestijlerini güçlendirmek için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap