MHP Eğirdir İlçe Başkanlığının Olağan Kongresi Yapıldı?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir İlçe Başkanlığının Olağan Kongresi Yapıldı?
Haberin Tarihi: 20.3.2017 16:05:00 - Okunma Sayısı:4766 defa okundu.

Yeni Başkan Ahmet Nedim Özkeskin…

MHP Eğirdir İlçe Başkanlığının Olağan Kongresi Yapıldı…

Yeni Başkan Ahmet Nedim Özkeskin…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi yapıldı.

Tek listeyle seçime giren Ahmet Nedim Özkeskin, MHP Eğirdir İlçe Başkanı oldu.


Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı olağan kongresi bugün Belediye toplantı salonunda (Vergi dairesi üstü)  yapıldı. Kongreye; Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, MHP İl Genel Meclis Üyesi Halil Okutan, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzeri, Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turan, Eğirdir CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yıldız Güner, DP İlçe Başkanı Halil İbrahim Uysal, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, MHP Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Kurt, Mustafa Günay, Şükrü Savaş ile DP Belediye Meclis Üyesi Hasan Bilal Taran, İşadamı Mustafa Habanoğlu, MHP Eğirdir teşkilatı, partililer ve hemşehrilerimiz katıldı.

MHP Eğirdir İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi devletimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve akabinde  İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başladı. Daha sonra kongre divan heyeti seçimi yapıldı.


Divan Heyeti Başkanlığına İsa Yalçın, üyeliklerine ise Akif Çapraz, Yusuf Erdoğan ve Zübeyde Turan getirildi.

MHP 2016 yılı faaliyet raporu ile mali raporun okunması ve oy birliği ile kabul edilmesinin ardından   gündemin 6’ncı maddesi gereğince siyasi konuşmalara geçildi.


İlk önce söz alan MHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı Osman Yaman herkese teşekkür ettiği konuşmasında ‘Kongremizin vatanımıza, bayrağımıza ve yüce Türk milletine hayırlı uğurlu olmasını diler, bu kutlu yolda görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar dilerim." dedi. Yaman konuşmasını "Ne Mutlu Türk’üm Diyene…” sözleriyle tamamladı.


                Daha sonra MHP İlçe Başkan Adayı Ahmet Nedim Özkeskin de bir konuşma yaptı. Özkeskin şunları söyledi : “Türk milletine, yüce Turan ülküsüne gönlünü vermiş yüreklerin buluştuğu Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Kongresine hoşgeldiniz.

                Cenab-ı Allah'a, kutlu davamızın yolunda bizleri yeniden buluşturduğu için şükrediyorum.

                Şimdi değeri çok daha iyi anlaşılan, bir mücadelenin kahramanı ve devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile silah ve dava arkadaşlarının aziz hatırası önünde saygı ve en içten duygularımla eğiliyorum.

                Tarih boyunca; Türklüğü yaşatmak uğruna hayatlarını feda eden, kahraman ecdadımızı, bugün bölücülerle mücadele ederken şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimizi, Polislerimizi, tüm güvenlik güçlerimizi, görev şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnet duygularımla anıyorum.

                Bugün; bizlere, bir ülkü etrafında toplanmak üzere önderlik etmiş, yol göstermiş, bizlerin yetişmesi için ömrünü veren ve ömrünü Türklük ve Türkiye ülküsü ile Nizamı Alem davasına adamış, Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve ebediyete intikal etmiş büyüklerimiz olan dava arkadaşlarına ve Ülkü şehitlerine Cenab-ı Allah'tan Rahmet diliyorum.

                Partimizin genel başkanı değerli büyüğümüz, Liderimiz devlet bahçeli ve genel merkezimiz tüm yöneticilerine saygılarımı sunuyorum.

                Sözlerime siz seçkin insanlara hitap etmekten duyduğum mutluluk ve onuru ifade ederek başlamak istiyorum.

                Yakın tarihin en karanlık zamanının yaşandığı bu günlerden ülkemizin başarıyla çıkacağı, aydınlık, çağdaş ve umutlu yarınlara bakacağı bunda da partimizin ve camiamızın büyük katkısı olacağı kanaatindeyim.

                Ülkemizin ve milletimizin hizmetinde olmak ben ve siz arkadaşlarımın en asil görevidir.

                Bugün idrak edeceğimiz Kongremiz ilçemiz tarihi için bir dönüm noktası olup, gerek Ülkemize gerekse, İlçemize olumlu katkı sağlayacaktır.

                İlçemizin bundan sonraki gelişiminde elimizden geldiğince azimle ve sabırla çalışarak büyük katkılar sağlamalıyız. Vereceğimiz hizmetle halkımızın emrinde olacağız.

                Bugün ve ileriki zamanlarda sosyal, ekonomik kalkınmada bizlerin de yapacağı çok şeyler vardır.


                Dava arkadaşlarımın bu bilinçle çalışkan insanlar olduğunu biliyorum. Partimizi ve davamızı en güzel şekilde her yerde temsil edecek değerli şahsiyetlerdir.

                İlçemize hizmette biz de varız. Yorulmadan bıkmadan, sabırla çalışacağız. Bundan önceki başkanlarımızın ve yönetimdeki arkadaşlarımızın ne kadar bilinçli ve zor bir görev yaptıklarını biliyoruz. Onlara çok şey borçluyuz.

                İnşallah onların kaldıkları yerden bundan sonra biz devam edeceğiz. Emanetlerini kutsal görev bilincinde sahiplenerek, çalışarak daha iyi yerlere götürmeye Yönetimdeki arkadaşlarım ve kendim adıma söz veriyorum.

                Irk, dil, din, cinsiyet ayrımı yapmadan, Türklük gurur ve şuuru ile hep doğrunun yanında hizmet için korkmadan, yılmadan sonuna kadar çalışacağız.

                Ülkücü çalışkanlığı ve sabrı ile ilçemizin köylüsünün, kentlisinin hizmetçisi, dert ortağı olacağız. Sorunlarının çözümü için birlikte mücadele edeceğiz. Kimsenin kirli oyunlarına alet olmayacağımız gibi buna da müsaade etmeyeceğiz.

                Türkiye; tarihi, devlet tecrübesi, milli kültür ahlak, İslamiyet şuuru ve insan kaynakları ile büyük, güçlü bir ülkedir.


                Bizlerin bugün karşısına çıkarılan tuzakları ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları her yönüyle çok iyi anlamak ve değerlendirmek durumundayız.

                Milli ve ahlaki değerlerimize Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti ile sahip çıkmak en asli görevimizdir.

                Ülküdaşlarım;

                Bu kongremizin ardından eminim ki Türkiye Isparta ve Eğirdir sevdalısı sizlerle birlikte milli değerlerimiz etrafında kenetleneceğiz.

                Yüce Allah'ın ülkemizin ve ilçemizin geleceğine katkı sağlayacak herkesin emeklerini karşılıksız bırakmayacağına yürekten inanıyorum.

                Bu duygu ve düşüncelerle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

                Özkeskin konuşmasını "Ne Mutlu Türküm diyene.

                Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin" ifadeleriyle bitirdi.

                Kongrede Mustafa Bozkurt, Hakan Demirtaş, Hüseyin Uçman, Ziya Nuhoğlu, Akif Çapraz, Ramazan Pala ve Yusuf  Ziya Günaydın da birer konuşma yaptılar.

                Konuşmacılar ülke olarak zor dönemlerden geçtiğimizi, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda 15 Temmuz’da olduğu gibi birlik ve beraberliğin devam etmesi, devletimizin, milletimizin bekası için ‘EVET’ diyeceklerini ifade ettiler.

                Divan Heyeti Başkanı İsa Yalçın, Eğirdir’de yapılan kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dilerken, eski başkan Osman Yaman’a çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Yeni seçilen Ahmet Nedim Özkeskin ve yönetim kurulu üyelerine de başarı dileklerini ileten Yalçın, MHP Teşkilatı olarak her zaman, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

                Konuşmaların ardından seçim yapıldı. Tek listeyle seçime giren Ahmet Nedim Özkeskin, MHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı oldu. MHP İlçe teşkilatı şu isimlerden oluştu:


Eğirdir İlçe Başkanı: Ahmet Nedim Özkeskin,

Asil Üyeler: Hatice Paşik, Mehmet Sağlam, Mehmet Ercan Kubilay, Ali Sarı, Erdoğan Özkul, Çetin Güngörmez, Orhan Çimen, Durmuş Ali Avşar, Osman Ünsal, Hüseyin Kaygısız, Ahmet Cantürk, Alim Bilici, Hüseyin Demirtaş ve Hüseyin Köse.

Yedek Üyeler: Ahmet Tamgül, Mustafa Hayati Tuncay, Ali Kayaalp, Şaban Sarıtaş, Emrullah Taşbaş, Kemal Murat Uysal, Murat Bülbül, Mehmet Günmelek, Nuh Demirbaş, Mustafa Yalçın, Emin Kılınç, Ali Akbulut, Bayram Çevik ve Sezai Üzmen.

İl Delege Adayları: Ahmet Nedim Özkeskin, Hatice Paşik, Mehmet Sağlam, Mehmet Ercan Kubilay, Ali Sarı, Erdoğan Özkul, Çetin Güngörmez, Orhan Çimen, Durmuş Ali Avşar, Osman Ünsal, Hüseyin Kaygısız, Ahmet Cantürk, Alim Bilici, Hüseyin Demirtaş, Hüseyin Köse, Ahmet Tamgül, Mustafa Hayati Tuncay, Ali Kayaalp, Şaban Sarıtaş, Emrullah Taşbaş, Kemal Murat Uysal, Murat Bülbül, Mehmet Günmelek, Nuh Demirbaş, Mustafa Yalçın, Emin Kılınç, Ali Akbulut, Bayram Çevik, Sezai Üzmen, Ali Demirtaş, Osman Yaman, Murat Dikmen, Halil Okutan, Ramazan Kurt, Şükrü Savaş, Mustafa Günay, Ramazan Pala, Mine Kurt, Hakan Avcular, Mustafa Akçay, Hüseyin Öcal, Ramazan Dikyar, Tahsin Taşbaş, Erdoğan Çetintürk, Ramazan Çiçen, Hüseyin Pala, İsmail Hakkı Karabuğa, Mustafa Bozkurt ve Hüseyin Çaylı.

MHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Nedim Özkeskin’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap