Yılgıncak Köyünde Halk Toplantısı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yılgıncak Köyünde Halk Toplantısı
Haberin Tarihi: 28.3.2017 16:32:00 - Okunma Sayısı:2967 defa okundu.

Eğirdir Kaymakam Abdullah AKDAŞ, 26 Mart Pazar günü Yılgıncak köyünde muhtarlar ve halk toplantısı gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu.

Yılgıncak Köyünde Halk Toplantısı



           Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ, 26 Mart Pazar günü Yılgıncak köyünde muhtarlar ve halk toplantısı gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. Toplantıya Kaymakam Abdullah AKDAŞ’ın yanı sıra köy muhtarları, vatandaşlar, İl genel meclis üyesi Halil OKUTAN, AK Parti İlçe Başkanı Veli GÖK, Jandarma İlçe Komutanı Yüzbaşı Erhan ASLAN ve İlçe daire müdürleri katıldı.
            Yılgıncak Köyü'nde Kaymakam AKDAŞ ve beraberindekileri Köy muhtarları ile kalabalık köy halkı karşıladı.
Sözlerine KÖYDES 2017 projelerini anlatarak başlayan Kaymakam AKDAŞ, 2017 yılı içerisinde 11 projenin KÖYDES kapsamında gerçekleştirileceğini, ödenek miktarının geçen yıla oranla iki kat artarak köylerimizin ihtiyacı olan projelerin hayata geçirileceğini söyledi. 
            Eğirdir’de yapılacak olan yatırımlarla alakalı da bilgi veren AKDAŞ, yeni hastane binasının yanı sıra yeni adliye sarayı binasının yapımı işinin yatırım programına alındığını, yükseköğrenim öğrenci yurdu ek binasının da yatırım programına alınacağını belirtti.        
            Avrupalı devletlerin medya; terör örgütlerinin de silah unsurlarıyla ülkemize karşı planlı bir saldırı gerçekleştirdiklerini belirten AKDAŞ, devletimizin terör örgütlerine karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sayesinde aylardır önemli bir terör olayı yaşanmadığının altını çizdi. Sayın AKDAŞ; “Yaşanan bunca olumsuzluğa rağmen devletimizin, ödenek ve yatırımları artarak devam ediyor.” diye konuştu.
            Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu güne kadar hiç olmadığı kadar ihtiyaç sahiplerine yardım yapıldığını belirten Kaymakam AKDAŞ, Eğirdir ilçesinde 9 vatandaşımızın oturulamayacak haldeki evlerinin yerine yenisinin yapılacağını, proje çalışmasının sonuna gelindiğini söyledi. Bu bağlamda Avrupalı ülkelerin sosyal devletçilik anlayışlarından çok daha iyi ve çok daha fazla ödenekle devletimizin kaynak sağladığını belirten AKDAŞ; bu kaynağın doğru dağılabilmesi için vatandaşlardan kendilerine yardımcı olmasını istedi.
            Köy muhtarlarına birlik ve beraberliğimizin tesisi hususunda çok görev düştüğünü belirten Kaymakam 
AKDAŞ, dayanışmanın elden bırakılmaması gerektiğinin altını çizdi. 

 Kaymakam Abdullah AKDAŞ konuşmasının ardından köy halkının kendisine yönelttiği soruları dinleyerek taleplerle ilgili daire müdürlerine talimat verdi. TEOG’a hazırlanan iki öğrencinin bilgisayar isteklerini geri çevirmeyen Kaymakam AKDAŞ, öğrencilerimize iki adet dizüstü bilgisayar sözü vererek köyden ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap