AK PARTİ İL BAŞKANI ZABUN?DAN EĞİRDİR?E MÜJDELİ ÜÇ HABER?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK PARTİ İL BAŞKANI ZABUN?DAN EĞİRDİR?E MÜJDELİ ÜÇ HABER?
Haberin Tarihi: 30.3.2017 19:01:00 - Okunma Sayısı:5592 defa okundu.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları yanı sıra Ak Parti hükümetinin sağlıkta, eğitimde, ulaşımda yaptığı hamleleri dile getirerek Eğirdir için müjdeli üç haberi de verdi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ZABUN’DAN EĞİRDİR’E MÜJDELİ ÜÇ HABER…

Bugün akşam saatlerinde gazetemizi ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları yanı sıra Ak Parti hükümetinin sağlıkta, eğitimde, ulaşımda yaptığı hamleleri dile getirerek Eğirdir için müjdeli üç haberi de verdi.

Yazla Mahallesi eski Cezaevi arsasına yeni bir ADLİYE binası yapılacağını ve bu yatırımın 2017 yılı yatırım programına dahil edildiğini söyleyen Zabun, 75 yataklı yeni Hastane binası ile ilgili proje sürecinin tamamlandığını ve bu yıl yapım ihalesine çıkılacağını müjdeledi.

Hali hazırdaki Hastane arsası içerisinde bir öğrenci yurdu yapmak amacıyla çalışmaların başlatıldığını ve ilgili kurumların konu üzerinde çalıştıklarını da dile getiren Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, 11 bin 800m2 alanda, Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yapılacak öğrenci yurdunun 500 öğrenci kapasiteli olacağını ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a nazik ziyaretleri ve Eğirdirimiz için verdikleri müjdeli haberler nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap