MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLKOKUL 2. SINIFLAR KÜTÜPHANEYİ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLKOKUL 2. SINIFLAR KÜTÜPHANEYİ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 5.4.2017 17:39:00 - Okunma Sayısı:2177 defa okundu.

Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu 2. Sınıfların üç şubesi Eğirdir Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ettiler.

MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLKOKUL 2. SINIFLAR KÜTÜPHANEYİ ZİYARET ETTİ

      Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu 2. Sınıfların üç şubesi Eğirdir Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ettiler. 53. Kütüphane Haftası dolayısıyla açılan sergiyi gezen öğrenciler üçüncü kattaki çocuk bölümüne çıktılar. Seçtikleri kitapları okuyan öğrenciler internet salonunu gezdiler.                       

                Kütüphane Sorumlu Yöneticisi Bedriye KÜÇÜKKARA Kütüphane kullanımı hakkında öğrencilere bilgi verirken, üye olmaları için kartları öğretmenlerine teslim etti.

       KÜÇÜKKARA; ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Kütüphane haftasının amacı, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmektir.

      Hafta süresince kütüphanenin önemi, kütüphaneciliğin sorunları kamuoyuna duyurulur. Okullarda kütüphanenin yararlarından söz edilir. Kütüphanelerde uyulması gereken kurallar öğretilir. Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi olarak bu yıl Kütüphane Haftasında bizleri ziyaret eden tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap