EĞİRDİR?Lİ ANNELERDEN MEHMETÇİĞE YANINIZDAYIZ MESAJI...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR?Lİ ANNELERDEN MEHMETÇİĞE YANINIZDAYIZ MESAJI...
Haberin Tarihi: 7.4.2017 16:04:00 - Okunma Sayısı:2909 defa okundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi organizasyonuyla biraraya gelen Eğirdir'li Anneler ördükleri atkı ve bere takımlarını Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçiklerimize göndererek "yanınızdayız" mesajı verdiler.

EĞİRDİR’Lİ ANNELERDEN MEHMETÇİĞE YANINIZDAYIZ MESAJI...

         Atatürkçü Düşünce Derneği  (ADD) Eğirdir Şubesi organizasyonuyla biraraya gelen Eğirdir'li Anneler ördükleri atkı ve bere takımlarını Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçiklerimize göndererek "yanınızdayız" mesajı verdiler.


         ADD Eğirdir Şubesi üyeleri tarafından el emeği göz nuru olarak hazırlanan 110 adet bere-atkı takımı, Hakkâri’deki Özel Harekat Askerlerimize moral ışığı olacak.

         7 Nisan 2017 Cuma günü saat 14.00’de Altıngöl Otel’de bir araya gelen ADD üyeleri, atkı - bere takımlarını Güneydoğu'da görev yapan Mehmetçiğe göndermek üzere hazırladılar.

         Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün: “ADD Eğirdir Yönetim kurulu olarak toplandık ve bir karar aldık. Güneydoğu’daki askerlerimize bere ve boyunluk yapalım dedik. Bu iş için gönüllü 30 annemize malzemeleri ulaştırdık. Bugün de annelerimizin hazırlamış olduğu atkı ve bereler geldi. Herkesin emeğine sağlık. Teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl da çalışmalarımız artarak devam edecek. Kaymakamımız Abdullah Akdaş da bu konudaki çalışmalarımıza 'benim de desteğim olsun, gelecek yıl örülecek bere-atkı takımlarının yünleri benden olsun' diyerek destek verdi. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’le de görüşme imkanımız oldu. Sağolsun kendisi de bugün bize Eğirdir’i tanıtan broşürler göndermiş. Seneye de destek olacaklarının sözünü verdi” dedi.

         Öngün, “Güneydoğu’daki Mehmetçiklerimiz için hazırlamış olduğumuz atkı - bere takımları ile birlikte kendilerine Eğirdir tanıtım broşürleri de göndereceğiz. Askerlerimiz alınca elbette sevinecekler. Bizler her zaman Mehmetçiklerimizin yanındayız. Onları çok seviyoruz. Allah bütün Mehmetçiklerimizi korusun” diye konuştu.


         ADD yönetim kurulu üyesi emekli öğretmen Şefika Çelik'in yazmış olduğu ‘Askerim’ isimli duygu yüklü şiir de Mehmetçiğimize gönderilecek paketlerin içerisine konuldu.

         ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün ve Yönetim Kurulu Üyelerini gönülden kutluyor, Eğirdir’de bir farkındalık yarattıklarını düşünüyoruz. 

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap