LİTVANYA?YA GİDİYORLAR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,LİTVANYA?YA GİDİYORLAR
Haberin Tarihi: 14.4.2017 17:23:00 - Okunma Sayısı:2401 defa okundu.

NAFİZ YÜREKLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ LİTVANYA’YA GİDİYORLAR

LİTVANYA’YA GİDİYORLAR

NAFİZ YÜREKLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ LİTVANYA’YA GİDİYORLAR

                Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konaklama ve Seyahat Organizasyonları bölümü öğrencileri, Avrupa Birliği – Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği  [KA102 ] kapsamında 16-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Litvanya/Vilnius’a gidecekler.

                Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meral Tepe şunları söyledi: “2016-1-TR01-KA102-032373 referans nolu ‘’Türkiye Avrupa Turizm Eğitim Koordinasyonu’’ başlıklı projesi dahilinde 16-30 Nisan 2017 tarihleri arasında 14 Konaklama ve Seyahat Organizasyonları bölümü öğrencimiz ve 2 refakatçi öğretmen eşliğinde Litvanya/Vilnius"a gidecekler. Litvanya’da yer alan GLOBAL IDEAS kurumu katılımcılarımıza ev sahipliği yapacaktır. Yine projemiz dahilinde 7-22 Mayıs 2017 tarihlerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Konaklama ve Seyahat işletmenliği bölümünde olan 10 personelimiz Macaristan/Budapeşte şehrinde “Turizm İşletmeciliği” konusunda uygulamalı eğitim faaliyetlerine katılacaklardır.

                Macaristan’da yer alan ZJ OTTHAN DIZAJN kurumu katılımcılarımıza ev sahipliği yapacaktır. Program süresince öğrencilerimiz; hafta içi uygulamalı eğitim, hafta sonu kültürel gezi ve aktivitelere katılacak.

                Öğretmen ve personelimiz Macaristan ve Litvanya eğitim  sistemlerini ve yiyecek-içecek ve konaklama ve seyahat bölümlerindeki yenilikçi uygulama ve yöntemleri yerinde inceleme imkanı bulacaklardır. Proje faaliyetleri sonunda tüm personel ve öğrencilerimize ev sahibi ortak tarafından “Katılım Sertifikası” ve öğrencilerimize  Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli olan ve okulumuz tarafından onaylanan  “Europass Hareketlilik Belgesi” verilecektir”.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap