EĞİRDİR SÜLEYMAN DEMİREL İLKOKULUNDA ÖRNEK ÇALIŞMA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SÜLEYMAN DEMİREL İLKOKULUNDA ÖRNEK ÇALIŞMA
Haberin Tarihi: 17.4.2017 10:16:00 - Okunma Sayısı:2007 defa okundu.

Eğirdir Süleyman Demirel İlkokulu eğitimin niteliğini arttırmak amacıyla çeşitli çalışmalar yapıyor.

EĞİRDİR SÜLEYMAN DEMİREL İLKOKULUNDA ÖRNEK ÇALIŞMA

               Eğirdir Süleyman Demirel İlkokulu eğitimin niteliğini arttırmak amacıyla çeşitli çalışmalar yapıyor. Son olarak öğrencilerimize gerçek Türk büyüklerini ve gerçek kahramanları tanıtmak amacıyla sınıf kapıları Türk büyüklerini tanıtan resimlerle kaplandı.

                Eğirdir Süleyman Demirel İlkokulu Müdürü Alirıza Akbay, konu ile ilgili olarak gazetemize şu bilgileri verdi:

               "Çocuklar; Kavramları, değerleri şekillerle çizgilerle, resimlerle  öğrenir. Davranışlarını bunlar şekillendirir. Tarihte iz bırakmış büyük insanların başarılarının altında çocuklukta kazandıkları bu değerler yatar. Çocuklarımız onların karakterini şekillendirecek temel değerleri öğrenir. Gerçek kahramanlarımızı örnek alacaklardır. Biz bu çalışmayla öğrencilerimizin sahte kahramanlarla hayal üstü varlıklarla ilgilenmeleri yerine geçmişte var olan değerlerimizi ön plana çıkarıp onlara gerçek Türk büyüklerini ve gerçek kahramanları tanıtmayı planladık. Bir çok kapı giydirme çalışmasından farkımız budur. Eğirdir’de  ilk uygulama yapmaktan gurur duyuyoruz."

               Geleceğin teminatı çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarına renk katan çalışmayı gerçekleştiren Eğirdir Süleyman Demirel İlkokulu Müdürü Alirıza Akbay ile tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap