TÜRKİYE GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLÜNÜ HEMŞEHRİMİZ FATİH ÖZTARAKÇI ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TÜRKİYE GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLÜNÜ HEMŞEHRİMİZ FATİH ÖZTARAKÇI ALDI
Haberin Tarihi: 20.4.2017 12:20:00 - Okunma Sayısı:2418 defa okundu.

Eğirdir'li hemşehrimiz Fatih Öztarakçı'nın kurucusu olduğu GULETBOOKERS, dünyanın 5 kıtasından, 30 farklı ülkeden firmaların katıldığı oylamada; farklı sektörlerden, Turkish Enterprise Awards kategorisinde birinci kategoride; Türkiye’nin en iyi Lüks Yat Şirketi ve ikinci kategoride ise Müşteri Memnuniyeti Mükemmeliyeti Ödülü'ne layık görüldü.

TÜRKİYE GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLÜNÜ

HEMŞEHRİMİZ FATİH ÖZTARAKÇI ALDI


Guletbookers, Worldwide Business Review araştırma şirketi tarafından İngiltere'de düzenlenen organizasyonda, dünyanın 5 kıtasından, 30 farklı ülkeden firmaların katıldığı oylamada; farklı sektörlerden, Turkish Enterprise Awards ( Türkiye Girişimcilik Ödülleri ) kategorisinde birinci kategoride; Türkiye’nin en iyi Lüks Yat Şirketi ve ikinci kategoride ise Müşteri Memnuniyeti Mükemmeliyeti Ödülü'ne layık görüldü. 
Guletbookers yat kiralama şirketi kurucusu hemşehrimiz Fatih Öztarakçı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Saygın sektör ortakları ve bunların bir yıllık titiz çalışmaları sonucunda iş performansımız, müşteri ilişkileri ve memnuniyeti oylaması sonucu verilen bu ödül, firmamız ve ülkemiz için büyük gurur kaynağıdır." dedi. Hemşehrimiz Fatih Öztarakçı'yı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap