23 Nisan Çocukları Başkan Şengöl'ün Koltuğunu Devraldılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,23 Nisan Çocukları Başkan Şengöl'ün Koltuğunu Devraldılar
Haberin Tarihi: 21.4.2017 15:27:00 - Okunma Sayısı:2141 defa okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, bir günlüğüne de olsa koltuğunu Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine devretti.

23 Nisan Çocukları Başkan Şengöl'ün Koltuğunu Devraldılar

 

            23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, bir günlüğüne de olsa koltuğunu Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine devretti.

 

            23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi İzzet Şenol, 3. Sınıf Öğrencisi Tuana Nisa Dinçtürk,  ve 4'üncü sınıf öğrencisi Ebrar Nur Çevik, Okul Müdürü Yalçın Bozoğlu, Müdür yardımcısı Nahit Öcal ve Sınıf Öğretmeni Ali İhsan Kerik ilke birlikte belediye başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek, minikler hakkında yapılan çalışmalar ve Okul'un eksiklikleri konusunda bilgi alışverişinde bulunurken, minikler ise bir günlük Belediye başkanı olmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

            Ziyarette Başkan Şengöl minik öğrencilerle yakından ilgilenerek, sorularını cevapladı. Ardından ilk olarak 2. Sınıf Öğrencisi İzzet Şenol Başkan Şengöl'ün makamına oturarak, tüm dünya çocuklarının gününü kutladı ve okullarının arkasında bulunan futbol sahasının düzenlenmesi ve okul yolundan karşı karşıya geçerken sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek buralar hakkında önlem alınması ve düzenlenmesi konusunda ilgili birimlere talimat verdi.

 

            Ardından makama oturan 4 Sınıf Öğrencisi Ebrar Nur Çevik, Tüm dünya çocuklarının gününü kutladı ve Eğirdir Belediyesinin yapmış olduğu geri dönüşüm projesine desteklerin artırılması için halkın bilgilendirilmesi, Eğirdir Gölünün korunmasına yönelik çalışmalar yapacağını ve Okullara yardım edeceğini ve orada bulunan sokak hayvanlarının korunması için çalışmalar yapacağı sözünü verdi.

 

            Son olarak makama oturan 3.Sınıf Öğrencisi Tuana Nisa Dinçtürk ise okullarının bulunduğu bölgede peyzaj çalışması yapılması, yolların düzenlenmesi ve kaldırım yapılması aynı zamanda da Taştepe mevkiinde bulunan Parkın tamir edilmesi ve Okul geçişine ve üst geçit yapılması talimatını vereceğinin altını çizdi.

 

            23 Nisan Belediye Başkanlarının yapacağı çalışmaların mantıklı ve yapılabilir olduğunu söyleyen Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Miniklerin istekleri menfaat icabı istekler değil, bölgenin sorunlarını ele almaları çok hoşuma gitti. Şahsi bir isteklerinin olmaması beni sevindirdi. Bölgedeki sıkıntıları biliyoruz. Bunun için bir kaç çalışmamız var, ilerleyen günlerde bu konularla ilgili çalışmalar yapılacağının altı çizerek, Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını en içten dileklerimle kutlar, derslerinde ve hayatta hepsine başarılar dilerim" dedi.

 

            Ziyaret Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün miniklere hediye vermesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

 

    

 

  

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap