Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu Antalya Gezisi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu Antalya Gezisi
Haberin Tarihi: 22.4.2017 17:28:00 - Okunma Sayısı:1893 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu akademik danışmanı Okt. Çetin MEYDAN organize ve liderliğinde üye öğrencilerine yönelik turizm sektörünü tanıtmak, bilgilendirmek ve iş olanaklarını anlatmak amacıyla 19 Nisan 2017 tarihinde Antalya Belek Turizm Mekezi’ne teknik gezi düzenlendi.

Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu Antalya Gezisi

                Eğirdir Meslek Yüksekokulu Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu akademik danışmanı Okt. Çetin MEYDAN organize ve liderliğinde üye öğrencilerine yönelik turizm sektörünü tanıtmak, bilgilendirmek ve iş olanaklarını anlatmak amacıyla  19 Nisan 2017 tarihinde Antalya Belek Turizm Mekezi’ne teknik gezi düzenlendi.

                İlk olarak BETUYAB’ı ziyaret eden Eğirdir MYO öğrencilerine burada BETUYAB Genel Müdürü Bekir AKKAŞ tarafından Antalya’nın turizm cenneti olan Belek bölgesinin tarihi ve turizmin yapı taşları konusunda bilgiler verildi.

                Daha sonra Sirene Belek Hotel’e geçen Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu öğle yemeği ikramından sonra, yiyecek-içeçek müdürü Mustafa ÖZBEY eşliğinde oteli gezdiler ve brifing alındılar. Son olarak Calista Luxury Resort’u ziyaret eden öğrenciler, burada İnsan Kaynakları Müdürü Özkul EKMEKÇİ’nin bilgilendirmeleri ile teknik gezi sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap