CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 1.5.2017 09:36:00 - Okunma Sayısı:3648 defa okundu.

Referandum sonrası dinlenme zamanı değil, çalışmaya devam deyip, dur durak demeden çalışmalıyız diyen CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR, İlçemiz ve köylerimizi ziyaret etti.

CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR

KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Referandum sonrası dinlenme zamanı değil, çalışmaya devam deyip, dur durak demeden çalışmalıyız diyen CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR, İlçemiz ve köylerimizi ziyaret etti.

Milletvekili Bakır, Köylerimizi ziyarete devam edeceğiz,üreticimizin ve köylerimizin sorunları ile daha yakından ilgileneceğiz, seçim için değil, her gün vatandaşlarımızla beraber olacağız diyerek referandum sonrası çalışmalarına ilk önce İlçemizden başladı. İlçemizde vatandaşlarla sohbet eden milletvekili Bakır sırasıyla,Gökçehöyük, Sorkuncak,Yukarı Gökdere köylerimizi ziyaret etti. Daha sonra Kovada-1 HES de incelemelerde bulunan  Milletvekili İrfan Bakır, Kovada gölünün kirliliği ile ilgili yerinde incelemelerde bulundu.Kendisine bu ziyaretlerinde eşlik eden CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, referandum öncesi bir çok köyü ziyaret ettiklerini, köylülerimizle sohbet ettiklerinde, insanlarımız üzerinde büyük bir korku ve baskı kurulduğunu tespit ettiklerini söyledi. Akp iktidarının devletin her türlü imkanını kullanarak, adeta bir parti devleti gibi çalıştığını buna rağmen istediği başarıyı ancak gayrı meşru yolla elde edebildiğini söyledi. Bundan sonra her şeye rağmen köylerimizde ve ilçemizde yapılan her türlü baskı ve şantaja karşı halkın,vatandaşın yanında olacaklarını söyleyen CHP İlçe Başkanı Mehmet KAŞ şunları söyledi; “Adaletin hukukun olmadığı, vatandaşın devletine güvenmediği durumlarda anarşi ve kaos ortaya çıkar. Çünkü insanlar kendi adaletini, kendi hakkını başka şekilde aramaya başlar. Bir zamanlar Özal döneminde herkes mafya ile kendi hakkını arar olmuştu. Devletin, kamu görevlileri, mevcut kanunlar ve hukuk çerçevesinde görev yapmalı, tüm vatandaşlarına eşit muamele etmelidir.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap