SÜLEYMAN DEMİREL İLK VE ORTA OKULUNDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SÜLEYMAN DEMİREL İLK VE ORTA OKULUNDA ÇOCUK ŞENLİĞİ
Haberin Tarihi: 4.5.2017 15:49:00 - Okunma Sayısı:2956 defa okundu.

Okulların kapanmasına az bir süre kala ilçemiz okullarından Süleyman Demirel İlkokulu ve Ortaokulu her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir organizasyon hazırlayarak “Çocuk Şenliği” düzenledi.

                SÜLEYMAN DEMİREL İLK VE ORTA OKULUNDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

Okulların kapanmasına az bir süre kala ilçemiz okullarından Süleyman Demirel İlkokulu ve Ortaokulu her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir organizasyon hazırlayarak  “Çocuk Şenliği” düzenledi.

                Süleyman Demirel İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından birlikte hazırlanan program bugün saat 10.00’da Okul bahçesinde gerçekleştirildi. Öğrenciler birbirinden güzel oyunları sergilerken, düzenlenen yarışmalarda da kıran kırana mücadele ettiler.

                Müzik eşliğinde eğlenen öğrencilerin yanısıra katılımcılar da hoşça vakit geçirdiler.

                Çocuk Şenliği  programı Halk oyunları ekibinin muhteşem gösterisiyle başladı.

                Daha sonra 1/A sınıfı öğrencileri ‘Vals’ gösterilerini sundular. Sahaya profesyonel dansçılar gibi çıkan öğrencilerin Vals gösterisi katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

                Şenlikte, ‘Türkiye’m” isimli gösteri, ‘Dans’ Gösterisi, Patates Yeme Yarışması, Keman Gösterisi, Şemsiye Gösterisi, Sandalye Kapma Yarışması, ‘Hayat Bayram Olsa’ isimli dans gösterisi, Su Taşıma Yarışması, ‘İzindeyiz Yüce Atam isimli gösteri, Halk Oyunları Gösterisi, ‘Un Üfleyerek Bardaktan Top Çıkartma’ yarışması, ‘Damat Halayı’ oyunu, Ritmik Jimnastik gösterisi, Yoğurt Yeme yarışması, Tünelde Top yarışması, Penguen dansı, elma yeme yarışması ve halat çekme yarışları ilgiyle izlendi.


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap