CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 17.5.2017 11:13:00 - Okunma Sayısı:3141 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı referandum sonrası her türlü tartışmayı bir kenara bırakıp, çalışmalarına yeniden başladı.

CHP EĞİRDİR İLÇE TEŞKİLATI HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı referandum sonrası her türlü tartışmayı bir kenara bırakıp, çalışmalarına yeniden başladı. Referandum süreci ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan, Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ şunları söyledi; "Referandum süreci boyunca sadece CHP’li  olarak bizler değil, her görüşten ve partiden hemşehrilerimizle, ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için, Cumhuriyet rejimine ve demokrasimize sahip çıkmak için canla başla çalıştık. Fakat maalesef iktidara meşru yolla gelip, iktidardan da gitmemek için her türlü gayrı-meşru yolu kullanmaktan çekinmeyen bir parti ile değil, partileşmiş AKP devleti ile mücadele ettik. Kanla, canla bedel ödenerek kurulan cumhuriyet rejimimizi yıkmak için, her türlü kanunsuzluğu ve hukuksuzluğu yapmaktan çekinmeyen AKP zihniyeti halkın yüzde elli iradesini  hiçe saymıştır. Fakat referandum sürecinde de söylediğimiz gibi "Her şer de bir hayır var" sözü gereği, her görüş ve fikirden insanımız, cumhuriyetimiz ve ülkemizin geleceği için bir araya gelmiştir. İşte bizim de, bugünden itibaren, çalışmalara başlamamızın sebebi; kendi menfaatini değil, vatan-millet sorumluluğunu hisseden bu insanlarımıza layık olabilmek, onlara saygı ve sevgimizi göstermek, onlarla her fırsatta beraber olabilmektir. Bunun için sadece seçim zamanı değil, her fırsatta onların ayağına gideceğiz, onlarla iç içe olacağız." 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap