Eğirdir SHMYO?nun Mezuniyet Töreni Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir SHMYO?nun Mezuniyet Töreni Yapıldı
Haberin Tarihi: 17.5.2017 18:40:00 - Okunma Sayısı:2614 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni bugün gerçekleştirildi.

Eğirdir SHMYO’nun Mezuniyet Töreni Yapıldı

                Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni bugün gerçekleştirildi.

                2016-2017 Akademik Yılında; Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO’da Terapi ve Rehabilitasyon, Tıbbi Hizmetler ve Teknikerler Bölümü, Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Bölümü, Sağlık Bakım Hizmetleri bölümlerinden toplam 350 öğrenci mezun oldu.

                Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO’nun mezuniyet töreni bugün saat 14.00’de Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve öğrencilerin katılımı ile Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

                Çelenk sunumunun ardından devletimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız söylenildi.

                Daha sonra kortej eşliğinde Mezuniyet töreninin yapılacağı Eğirdir Kapalı Spor Salonuna geçildi.

                Buradaki program ise, Onuncu Yıl Marşı eşliğinde öğrencilerin içeriye girmesi ile başladı.

                Öğrencilerin seremonideki yerlerini almalarından sonra, protokol konuşmaları yapıldı.

                Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur yaptı.

                Daha sonra SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Kaymakam Abdullah Akdaş’da birer konuşma yaptılar.

                Protokol konuşmalarının ardından SDÜ Halk Oyunları Topluluğu muhteşem gösterileriyle izleyenlere zevkli dakikalar yaşattı.

                Okul Birinciliğini İki Öğrenci Paylaştı…

                Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreninde okul birincilerinin isimleri açıklandı. Bu yıl okul birinciliğini Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü öğrencileri Gülferah Bulut ve Rümeysa Gülbil paylaştı. Öğrenciler mezuniyet belgesini ve hediyelerini Kaymakam Abdullah Akdaş’ın elinden aldı.

                Okulu ikincilikle bitiren Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü öğrencisi Cennet Alakuş oldu. Alakuş’un mezuniyet belgesini ve hediyesini Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Merkez Komutanı Tabip Albay Güngör Güner takdim etti.

                Okulu üçüncülükle bitiren İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisi Sarenur Bilgili oldu. Bilgili mezuniyet belgesini ve hediyesini Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün elinden aldı.

               

                Bölüm Birincileri Ödüllendirildi…

                Eğirdir SHMYO’nun mezuniyet töreninde bölüm birincileri de ödüllendirildi.

                 Eğirdir Sağlık Hizmetleri Sağlık Bakım Hizmetleri  Bölümünü  birincilikle bitiren Melike Özer oldu. Özer’in mezuniyet belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan takdim etti.

                Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümünü birincilikle bitiren Sarenur Bilgili oldu. Bilgili’nin mezuniyet belgesini Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Şirvan Şen Demir takdim etti.

                Terapi ve Rehabilitasyon Bölümünü birincilikle bitiren Aslı Zeybek oldu. Zeybek, mezuniyet belgesini Eğirdir MYO Müdürü Doç. Dr. Tahir Tilki’nin elinden aldı.

                Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Bölümünü birincilikle bitiren Gülferah Bulut mezuniyet belgesini SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Suna Saltan’ın elinden aldı.

                Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Bölümünü birincilikle bitiren Rümeysa Gülbil mezuniyet belgesini  SDÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr.  Selma Tabur’un elinden aldı.

                Daha sonra bölüm temsilcilerine teşekkür belgesi verildi. Öğrencilerin belgelerini Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur takdim etti.

                Öğrencilere Mezuniyet belgeleri verildi…

                Eğirdir SHMYO’nun mezuniyet töreninde öğrencilere geçici mezuniyet belgeleri Okul Öğretim görevlileri tarafından verildi.

                Mezun öğrenciler adına konuşmayı Okul birincisi Gülferah Bulut yaptı. Bulut, Ailesine, Hocalarına ve Öğrenci arkadaşlarına teşekkür etti.

                Yaş Kütüğüne İsimler Çakıldı…

                Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreninde okul birinciliğini paylaşan Gülferah Bulut ve Rümeysa Gülbil yaş kütüğe birlikte isimlerini çaktılar.

                Mezuniyet töreni 10. yıl marşının söylenilmesi ve öğrencilerin kepleri havaya atması ile sona erdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap