MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ
Haberin Tarihi: 18.5.2017 10:29:00 - Okunma Sayısı:1171 defa okundu.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1/A sınıfı öğretmeni Necla Koçal ve öğrencilerinin hazırladığı okuma şenliği Kervansaray düğün salonunda yapıldı.

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ


Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1/A sınıfı öğretmeni Necla Koçal ve öğrencilerinin hazırladığı okuma şenliği Kervansaray düğün salonunda yapıldı. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya, okul müdürü Belgin Akyıl, öğretmenler, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını sınıf öğretmeni Necla Koçal yaptı. Koçal, "Her insan geriye bir eser bırakmak ister. Biz öğretmenlerin en büyük eseri öğrencileridir.

Her öğretmenin gönlünde yatan, mutlu, huzurlu, kendini ifade eden, düşünen, vatanını ve bayrağını seven evlatlar yetiştirmektir." diyerek başladığı konuşmasında, öğrencilerine şu şiirle seslendi:

Ben öğretmenim çocuklar

Sizlerle varım,

Sizlerle yaşarım.

Her biriniz

Bir demet çiçek,

Bir yudum su.

Geleceğimin, Mustafa Kemal'imin umudu...

Hep görmeli, üzüm tanesi gözlerinizi.

Ben öğretmenim çocuklar,

Sizi hayat gibi

Sizi dost gibi

Sizi çocuklarımmış gibi

Sizi insan gibi severim...

Sınıf öğretmeni Necla Koçal'ın sevgi dolu konuşması, salonda bulunan davetlileri de duygulandırdı.

Programda,  ritm grubunun gösterisi, kız öğrencilerin hazırladığı ront gösterisi, erkek öğrencilerin Kafkas oyunu büyük bir beğeniyle izlendi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya, etkinlikte emeği geçen Halise Yağız, Yusuf Uğur, Demet Tunçel ve Amine Kurum'a çiçek takdim ederek bir konuşma yaptı.
Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya konuşmasında velilerden çocuklarını diğer çocuklarla kıyaslamamalarını istedi. Her çocuğun kabiliyeti ve ilgi alanının farklı olduğunu, önemli olanın çocuğun ilgi alanı ve kabiliyeti açısından çocuğu geliştirmek olduğunu belirtti. Karakaya konuşmasını "Bu gece çocuklarımız çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler emeği geçenlere teşekkür ederim" diyerek noktaladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap