GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ BİNA SIKINTISI ÇEKİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ BİNA SIKINTISI ÇEKİYOR
Haberin Tarihi: 8.10.2013 10:37:00 - Okunma Sayısı:2028 defa okundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Uğur Turgut birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ettiler.

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ BİNA SIKINTISI ÇEKİYOR

 

            Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Uğur Turgut birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

            Ziyarette Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen, Hükümet Binası’nda ilçe müdürlüğündeki personelin fazla olmasından dolayı yer sıkıntısı yaşandığını söyledi. Uygun bir yer bulunduğu takdirde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne ait kendi binasının yapılabileceğini belirten İl Müdürü Cenk Şölen, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’den de destek istedi.

            Başkan Özmeral, ziyaretlerinden dolayı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk Şölen, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İlçe Müdürü Uğur Turgut’a teşekkür etti.

            Eğirdir’de devlet kuruluşlarına ait yeni binalara ihtiyaç duyulduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Belediye olarak resmi kurumlarla iş birliği içerisinde olmaya devam ettiklerini belirterek, “İlçemizde devlet kuruluşlarının kendi binalarına kavuşmasını en çok arzulayanlardan birisiyim. Halkımızın daha kolay hizmet alabilmesi, vazifeli personelin de daha rahat hizmet vermesi için kuruluşların elverişli mekânlarda kavuşması için Belediye olarak ne gerekiyorsa desteğe hazırız” dedi.

            Ziyarette Eğirdir Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Ünsal da bulundu.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap