YapıKredi Bankası Eğirdir Şubesinin Resmi Açılışı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YapıKredi Bankası Eğirdir Şubesinin Resmi Açılışı Yapıldı
Haberin Tarihi: 9.10.2013 10:31:00 - Okunma Sayısı:4207 defa okundu.

YapıKredi Isparta'da 4'ncü şubesini Eğirdir'de açtı

YapıKredi Bankası Eğirdir Şubesinin Resmi Açılışı Yapıldı

 

YapıKredi Isparta’da 4’ncü şubesini Eğirdir’de açtı           

Türkiye genelinde 940 şubesi bulunan YapıKredi Bankası Isparta’daki 4’ncü şubesini ilçemizde açtı.

            İlçemizde 26 Temmuz 2013 tarihinde hizmete giren YapıKredi Bankası’nın resmi açılışı dün düzenlenen törenle yapıldı.

            Açılışa Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Başak Şaktanlı Eryılmaz, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, daire amirleri, banka müdürleri ve davetliler katıldı.

            Törende ilk konuşmayı yapan YapıKredi Bankası Akdeniz Bölge Müdürü Şadi Cengiz Tekin: “Bugün YapıKredi bankamızın Eğirdir şubesinin açılışını yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Türkiye genelinde 940 şubemiz var.

            Isparta’da ise 4’ncü şubemizi Eğirdir’de açıyoruz. Bankamızın açılması için 5-6 yıl öncesinden serüvenimiz var. Bankamızı Eğirdir’de açmakta ısrarlıydık. Kısmet bugüneymiş. Bankamızın Eğirdir’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            Daha sonra söz alan Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral özetle: “Eğirdirimiz her şeyi hak ediyor. Bankamızın yanına Migros açıldı. Bu Eğirdir’in gelişimini gösteriyor. İnanıyorum ki başka bankalar da açılır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de bu binayı yapan Dr. Kazım Erdoğan Bey’e teşekkür ediyorum. Bankamızın Eğirdir’de yaşamasını diliyorum. Bu muhteşem manzarasıyla hizmet verecek olan bankamızın Eğirdirimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            YapıKredi Bankasının açılış töreninde son olarak konuşan Kaymakam Yalçın Yılmaz ise: “Biraz sonra sembolik de olsa bankamızın açılışını yapacağız. Asıl açılış bundan sonra. İşletmeler, istihdamlar artacak. Eğirdir’i seven, yatırım yapmak isteyenler buraya gelecek. YapıKredi Bankamız Eğirdir’in geleceğine katkı sağlayacak temel taşı olacak. Eğirdir güzel bir yer. Güzele ulaşmak da kolay değildir. Ben bankanın Eğirdir’imize kazandırılmasında katkısı olanlara çok teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

            Konuşmaların ardından bankanın açılış kurdelesi kesildi. Program verilen kokteyl’in ardından sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap