EĞİRDİR?DE BİR İLK!...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR?DE BİR İLK!...
Haberin Tarihi: 21.6.2017 09:37:00 - Okunma Sayısı:4153 defa okundu.

ŞENOLLAR MAKİNA, TRAKTÖR ARKASI FORKLİFT ÜRETİYOR…

EĞİRDİR’DE BİR İLK!...

ŞENOLLAR MAKİNA, TRAKTÖR ARKASI FORKLİFT ÜRETİYOR…

                İlçemizde otuz yıldır, römork, ilaçlama makinaları imalatı yanı sıra bakım ve onarımlarıyla bölgemiz çiftçisine hizmet veren ŞENOLLAR Tarım Makinaları İmalat ve Pazarlama, şimdi de traktör arkası forklift imalatıyla, Eğirdir’de bir ilki gerçekleştirdi.    

                GOLDONİ Traktörleri Isparta Bölge Bayii olarak da hizmetini sürdüren Şenollar Makinanın sahibi hemşehrimiz Osman Şenol, Eğirdir Sanayi Çarşısında ürettikleri traktör arkası forkliftin, 1 ton kaldırma kapasitesine sahip olduğunu, 1.10 cm’den, 4 metreye kadar kalkabilen taşıyıcı kolların, sağa-sola ve öne-arkaya kaydırma özelliklerinin bulunduğunu belirtti.

                Traktör arkası hidrolik basınçlı forkliftlerin, çiftçilerin isteğine bağlı olarak manuel ya da Joistik kumandalı olarak üretildiğini, isteğe bağlı olarak farklı özelliklerin de ilave edilebildiğini belirten hemşehrimiz Osman Şenol, Eğirdir’de üretilen traktör arkası forkliftlerin elma sandığı ve palsan kasa taşımacılığında çiftçimize büyük kolaylıklar sağladığını ifade etti.

                Traktör arkası forklift yanı sıra, palsan kasa taşıma römorku da imal eden ŞENOLLAR Tarım Makinaları İmalat ve Pazarlama sahibi Osman Şenol ve ekibini kutluyor, başarılar diliyoruz.

                ŞENOLLAR MAKİNA İletişim: 0535 225 20 05

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap