?ISPARTA DERGİSİ? OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,?ISPARTA DERGİSİ? OKUYUCULARIYLA BULUŞUYOR
Haberin Tarihi: 29.6.2017 10:00:00 - Okunma Sayısı:3368 defa okundu.

Eğirdir’deki hemşehrilerimiz dergiyi Sinan Ofset “AKIN" Gazetesi tesislerinden temin edebilecekler.

Ispartalılar Eğitim, Sağlık, Kültür, Turizm, Yardımlaşma Vakfı (ISVAK)'nın yayın organı yeni ISPARTA DERGİSİ, okuyucularıyla buluşuyor.

Yayın kurulu başkan vekilliğini Prof. Dr. Semra KURUCU, Genel Yayın Yönetmenliğini de hemşehrimiz Zeki TARHAN’ın üstlendiğini dergi, Eğirdir’de Sinan Ofset tesislerinden temin edilebilecek. 

ISPARTA DERGİSİ'nin yeni sayısı: Ocak/Şubat/Mart/Nisan 2017, Kapak kompozisyonu: "LAVANTA TARLASI", 60 sayfadan oluşan dergi; kapak 350 gr. mat kuşe kapak, parlak selefon üzerine. Dergi sayfaları; 135 gr. Mat kuşe kağıt. Pırıl pırıl, yepyeni zengin bir içerik... Farklı bakış açısıyla, bilimsel, yarı hakemli, sosyo-ekonomik ve sosyo- kültürel analizlerle ve de sonuç ve önerileriyle siz değerli hemşehrilerimizin beğenisine sunuldu.  

Derginin yayın kurulu başkan vekilliğini Prof. Dr. Semra KURUCU, Genel Yayın Yönetmenliğini de hemşehrimiz Zeki TARHAN üstlendi.

Derginin EĞİRDİR dağıtımını Sinan Ofset "AKIN" Gazetesi üstlendi. Hemşehrilerimiz “Isparta Dergisi”ni Sinan Ofset tesislerinden temin edebilirler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap