Elmaya Teşvik Yolda...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Elmaya Teşvik Yolda...
Haberin Tarihi: 10.10.2013 09:42:00 - Okunma Sayısı:1862 defa okundu.

Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Osman Gök, Elmaya teşvik konusunda planlı ve programlı çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Elmaya Teşvik Yolda...

 

            Eğirdir Genç Girişimci İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Osman Gök, Elmaya teşvik konusunda planlı ve programlı çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

            Şu ana kadar Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi    EKER ile görüşüldüğünü ifade eden Gök, Pazartesi günü de Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet ADAR, Yalvaç Ticaret Odası Başkanı Nuri DİRİK ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ ile birlikte  Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN’ı ziyaret ettiklerini söyledi.

            Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN’ın da esnaflıktan gelmesi dolayısı ile heyetin isteklerini olumlu karşıladığı ve bu konuda da çalışmasının olduğu öğrenildi. Çok olumlu bir havada geçen ziyarette Bakan Çağlayan, Maliye Bakanlığından Ekonomi Bakanlığına Teşvik konusunda bütçe ayrıldığı takdirde hemen ilk imzayı kendisinin atacağı sözünü verdi.

            Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ de Isparta’dan gelen projelerin devamlı takipçisi olduğunu ifade ederek ilimizin ve Türkiye’mizin gelişmesi için idarecilerimizin proje endeksli çalışması gerektiğini söyledi.

            Ankara’ya giden heyette bulunan EGİAD Başkanı Osman GÖK, gazetemize yaptığı açıklamada; ülkemizin gelişmesi için ortak aklın çok önemli olduğunu ve birlikte çalışma kültürünün genel olarak oluşması gerektiğini belirtti. “İşleri başarmamız için hep beraber ve ortak akılla hareket edersek sonuca daha çabuk varırız” diyen GÖK, şu ana kadar özellikle Valimiz, BAKA,  Ticaret Odamız, Ticaret Borsamız, tüm STK’lar ve TKDK’nın bütün kurumlarımızla sürekli istişare halinde olduklarını sözlerine ekleyerek bu şekilde bölgemizin kalkınmasının ivme kazanacağını vurguladı ve  bütün emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap