EĞİRDİR SAREM'i TANITAN OTOBÜS YOLLARDA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SAREM'i TANITAN OTOBÜS YOLLARDA
Haberin Tarihi: 10.7.2017 15:07:00 - Okunma Sayısı:1752 defa okundu.

Yakında inşaatına başlanacak olan Limnolojik Ar-ge Merkezinin, uluslararası nitelikte olan sempozyumun ve Eğirdir SAREM'in tanıtım logolarının bulunduğu tanıtım otobüsü hazırlandı.

EĞİRDİR SAREM'i TANITAN OTOBÜS YOLLARDA

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü tarafından 4-6 Ekim 2017 tarihleri arasında 1.Uluslararası LimnoloJi and İçsu Balıkları Sempozyumu düzenlenecek. Sempozyum dolayısıyla konularında uzman yerli ve yabancı pek çok bilim insanı Eğirdir'de buluşacak. Sempozyum öncesi, yakında inşaatına başlanacak olan Limnolojik Ar-ge Merkezinin, uluslararası nitelikte olan sempozyumun ve Eğirdir SAREM'in tanıtım logolarının bulunduğu tanıtım otobüsü hazırlandı.

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü tarafından 4-6 Ekim 2017 tarihleri arasında ilk kez Eğirdir’de düzenlenecek olan 1.Uluslararası LimnoloJi and İçsu Balıkları Sempozyumu (1 st International Symposium on Limnology and Freshwater Fisheries)’na ülkemiz ve birçok ülke üniversitelerinden pek çok bilim insanı davetli olarak katılacak.

Bölgemiz için de bir ilk sayılabilecek olan uluslararası nitelikteki bu sempozyum, hem Eğirdir SAREM'in hem de Eğirdir’in dünyaya tanıtımı için bir fırsat niteliğinde. Bu amaçla Eğirdir’in şehirlerarası önemli yolların geçiş güzergâhında bulunduğu düşünülerek tanıtım amaçlı bir otobüs hazırlandı.

Yakında inşaatına başlanacak olan Limnolojik Ar-ge Merkezinin, uluslararası nitelikte olan sempozyumun ve Eğirdir SAREM'in tanıtım logolarının bulunduğu bu otobüsle,  konu ile ilgili olarak farkındalık yaratılarak, sempozyumun gerçekleştirileceği tarihe kadar Eğirdir ve bölgemiz açısından sempozyumun önemi vurgulanmaya çalışılacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap